*

Int. fodbold

Zlatan sendte Chelsea ud og holder liv i sin CL-drøm

Med et mål og en assist sendte Zlatan Ibrahimovic PSG videre i Champions League med en 2-1-sejr over Chelsea.

Zlatan Ibrahimovic var mand for både et mål og en assist mod Chelsea. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

Paris Saint-Germain slog onsdag aften Chelsea 2-1 på udebane og er med en samlet 4-2-sejr over to kampe videre til Champions Leagues kvartfinaler.

PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic har trods en glorværdig karriere og ophold i nogle af verdens største klubber aldrig vundet Champions League, og pokalen med de store ører er da også et udtalt mål for svenskeren.

Med et mål og en assist var den store fodboldpersonlighed selv afgørende for, at drømmen om trofæet stadig er i live i denne sæson.

Ibrahimovic var allerede på færde efter et kvarter, hvor han sendte et fladt indlæg mod bageste stolpe.

Bolden havnede for fødderne af Adrien Rabiot, der havde afløst en skadet Marco Verratti i startopstillingen, og franskmanden lagde uden problemer bolden ind bag Chelsea-keeper Thibaut Courtois.

Zlatan om sejr over Chelsea: Vi er ikke tilfredse endnu

PSG dominerede starten af kampen, men Chelsea blev momentvis farlige, især efter sjuskede boldtab af franskmændene på egen banehalvdel.

Ti minutter efter den første PSG-scoring satte netop et boldtab fart i Chelsea. Thiago Motta smed bolden væk midt på banen, og efter et par lynhurtige kombinationer endte bolden hos Diego Costa, der med et flot træk satte en mand af og scorede effektivt.

Med 1-1 ved pausen jagtede Chelsea-holdet sin anden scoring, der ville sende kampen ud i forlænget spilletid.

Den mission blev slået ud af kurs efter en times spil, da målscoreren og det offensive omdrejningspunkt, Diego Costa, måtte lade sig udskifte med en skade.

I stedet blev Ibrahimovic altså matchvinder, da han med 25 minutter tilbage af kampen sendte Angel Di Marias flotte oplæg i mål til en 2-1-føring. Med målet skulle Chelsea score tre gange for at spille sig videre, og det kom englænderne aldrig i nærheden af.

PSG's modstander i kvartfinalerne findes ved lodtrækning 18. marts. Indtil videre er Real Madrid, Wolfsburg, Benfica og nu altså også PSG med i puljen.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her