Annonce
Int. fodbold

Perez vil hjælpe Twente til tops

Kenneth Perez mener, at folkene i FC Twente kan lære mere af ham, end han kan lære af dem.

Målet i Twente er at slutte i top fem i den hjemlige liga. Foto: AP

Selvtilliden er stor hos Kenneth Perez.

Efter en dramatisk afslutning på sin tid i Ajax, hvor træner Marco Van Basten degraderede danskeren til andetholdet, inden Perez selv forlod klubben i arrigskab, er han ved at finde fast grund under fødderne i sin nye FC Twente. Han skal hjælpe den hollandske klub til en placering i den gode ende af den Æresdivisionen.

»Jeg er en ældre spiller, der har prøvet lidt af hvert. Jeg tror mere, at jeg kommer til at udvikle klubben og hjælpe den op på et højere plan, end den kommer til at udvikle mig. Det er en klub, der er meget ambitiøs, og som har planer om være med helt fremme. Jeg har en rolle i den plan og vil selvfølgelig gerne bidrage, så klubben når det mål,« siger han til spn.dk.

Jagt på rytmen

Selv om han svinger godt med både medspillere og træner, kan han godt mærke, at han ikke er faldet hundrede procent til endnu.

» Jeg skal lige finde rytmen. Det kræver lidt tid, før man er inde i det hele igen. Mine kollegaer virker som nogle søde mennesker. Vores træner er den tidligere engelske landstræner Steve McLaren. Han er inspirerende at arbejde sammen med.«

Mere stabilitet

Ajax er en topklub i modsætning til Twente. Men de nye omstændigheder byder til gengæld på et arbejdsmiljø, der er mere behageligt, end det Kenneth Perez oplevede i sin gamle klub.

»Ajax er en klub med tryk på. Twente er mere rolig og minder om PSV. Her kører det hele stabilt, og der er ikke de store udsving. Taber man en kamp i Ajax, er det forfærdeligt - vinder man en, er det fantastisk. Sådan er det ikke Twente. Her er de følelsesmæssige udsving ikke så store, og det er rart.«

Også på det rent spillemæssige plan mener danskeren, at den nye klub kommer til at passe ham godt.

»Jeg har spillet meget teknisk fodbold, og det er også målet med den form for fodbold, vi skal spille i Twente. Så det tegner godt,«siger han.

Han fortæller, at målet i år er at slutte i top fem i den hjemlige liga.

null
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Stands dræberen

Hvis nogle virkelig måtte mene, at sund kost skal holdes op imod cigaretpriserne, er svaret: Sænk momsen på fødevarer.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere
Viden
Romernes 2.000 år gamle veje præger stadig Europas økonomi
Romerrigets oldgamle vejnet har indflydelse på, at nogle områder i enkelte lande stadig er økonomisk velstillede, mens andre ikke er, konkluderer nyt dansk studie. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her