Annonce
Int. fodbold

Dalsgaard: Thomas Frank er klar til managerjob i Brentford

Henrik Dalsgaard er overrasket over, at Brentford skifter manager. Han håber, at Thomas Frank får jobbet.

Thomas Frank har blandt andet løftet træningskulturen i Brentford, påpeger Henrik Dalsgaard. Foto: Glyn Kirk/AFP

Den danske fodboldtræner Thomas Frank er midlertidigt sat til at stå i spidsen for Brentford i den næstbedste engelske fodboldrække, efter at manager Dean Smith er skiftet til Aston Villa.

Ifølge Brentfords danske landsholdsspiller, Henrik Dalsgaard, har Thomas Frank også evnerne til at gå fra en assisterende rolle i trænerteamet i klubben til at blive permanent manager.

Det siger højrebacken, som aktuelt er samlet med fodboldlandsholdet i Herning.

- Jeg kan godt se ham blive permanent manager. Han har de taktiske kvaliteter, det er der ingen tvivl om. Og så tror og håber jeg, at han har lært af det, der skete i Brøndby.

John Terry bliver assistenttræner i Aston Villa

- Det var en stor opgave for ham at være under det pres i hans første job som cheftræner i en storklub, og den erfaring kan han helt sikkert bruge, hvis han skal være træner i The Championship, for det er en svær liga, og der er også stort pres på.

- Man skal være bygget af noget specielt, og det er han. Han kender The Championship, og vi har et rigtig godt trænerteam omkring holdet, så jeg er sikker på, han sagtens vil kunne fungere, siger Henrik Dalsgaard.

Thomas Frank har blandt andet løftet træningskulturen i Brentford, påpeger Henrik Dalsgaard.

- Thomas er en meget passioneret træner, og taktisk er han sindssygt dygtig. Han er god til at kigge på de små detaljer.

- Hvad jeg kan forstå på Andreas Bjelland og Lasse Vibe (tidligere Brentford-spillere, red.), skete der virkelig noget, da Thomas kom. De var der, lidt inden han kom, og de kunne se, hvor stor en forskel han har gjort ved træningen, som han har været meget inde over, siger Dalsgaard.

Dean Smith nåede at være Brentford-manager i næsten tre år, og siden Henrik Dalsgaard kom til klubben i sommeren 2017, har den 29-årige dansker været den nu tidligere managers foretrukne højre back.

Ny FC Midtjylland-træner forstår omverdenens skepsis

Set i det lys kommer managerskiftet lidt ubelejligt for Dalsgaard, der heller ikke havde regnet med, at han skulle have ny chef.

- Jeg havde ikke fået noget at vide om det, så jeg læste det på bold.dk i morges (torsdag, red.). Jeg vidste godt, at der var rygter om det, men der er mange rygter i England, så jeg var lidt overrasket over, at det blev til noget.

- Det er da lidt træls for mig, at Dean Smith er væk. Vi havde et rigtig godt forhold, og han vidste lige, hvor han havde mig - og omvendt. Så jeg er selvfølgelig træt af det, for vi var ved at opbygge noget rigtig godt.

- Det kan vi godt fortsætte med, men det her er et lille bump på vejen, siger Dalsgaard.

Hvis Thomas Frank bliver klubbens permanente manager, regner landsholdsspilleren med at bevare sin plads i startopstillingen.

- Man ved ikke, hvad der sker, hvis der kommer en udefra og gerne vil se på tingene på en ny måde. Jeg er ikke lige så bekymret, hvis efterfølgeren bliver en person indefra.

- Så jeg tror ikke, at noget ændrer sig for meget, hvis Thomas bliver manager, siger Henrik Dalsgaard.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
179 km i ufattelig skønhed: Her tager den grønne ø sig smukkest ud
Ringen rundt om Kerry begynder i Killarney og er en af de smukkeste ruter i Irland. En 179 km lang rundtur om Iveragh-halvøen i et evigt skiftende landskab af søer, bjerge, bakker, enge, strande, klipper og hav. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her