Annonce
Int. fodbold

Om Bendtner: En 30-årig er vel mand nok til at svare for sig?

Den danske fodboldspiller diskuteres livligt i Norge efter hans seneste episode i det københavnske natteliv.

Nicklas Bendtner optræden under tirsdagens pressemøde i Rosenborg har udlst højlyst undren i norske medier. Foto: Terje Pedersen

De norske medier og kommentatorer er ikke ligefrem imponerede over Nicklas Bendtners fremtræden, efter at danskeren er blevet sigtet efter straffelovens mildeste voldsparagraf. Det skete efter at en københavnsk taxachauffør natten til søndag pådrog sig dobbelt kæbebrud i et sammenstød med Nicklas Bendtner.

Nicklas Bendtner forklarede sig tirsdag på et pressemøde i Rosenborg, da han læste et længere erklæring op. Men uden at ville svare på spørgsmål bagefter.

»Men en 30 år gammel mand burde vel være i stand til at svare på spørgsmål? Men manden, det hele drejede sig om, Nicklas Bendtner, blev stående stum som en østers,« skriver Leif Welhaven fra avisen VG.

Manden, det hele drejede sig om, Nicklas Bendtner, blev stående stum som en østers.
Leif Welhaven - i kommentar i avisen VG

Kommentatoren mener, at Nicklas Bendtner fremstod ydmyg og undskyldende over for klubbens fans og sine holdkammerater, og at det ikke kan afvises, at han får endnu større applaus, næste gang han spiller på hjemmebane.

»Men alligevel havde han stået sig bedst ved at svare på alle spørgsmål som en mand,« skriver Leif Welhagen.

Avisen har også talt med Jesper Mathisen, ekspert for det norske TV 2, der ikke er imponeret af Nicklas Bendtners fremtræden.

»Nu er han godt nok skadet for tiden, men det siger lidt om hans lyst og motivation, at han bruger en weekend i København. Jeg er skuffet over det, han har vist på banen i denne sæson,« siger Jesper Mathisen.

En anden fodboldekspert, den tidligere topspiller Erik Huseklepp, der skriver for Bergens Tidende, er ikke så hård.

»Han havde vel en friweekend. Jeg har ikke så klar en mening om, at hændelsen siger noget om hans motivation,« siger Erik Huseklepp.

Lige nu ligger Rosenborg og slås med Brann Bergen om det norske mesterskab. Der er ni runder tilbage, og episoden kan sagtens få betydning for, hvor mesterskabet havner, mener Jesper Mathisen.

»Det skaber støj. Selv om Bendtner har skuffet mig, så er han den bedste angriber i Norge, når han er skadesfri. Når han er bedst, har han jo kvaliteter til at være blandt de bedste i Europa. Men nu er det jo spørgsmålet, hvor meget han kommer til at spille resten af sæsonen,« siger Jesper Mathisen.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her