Annonce
Int. fodbold

Nu melder Rosenborg ud om Bendtner: Han er nedtrykt - og vi har beklaget over for taxiselskab

Nicklas Bendtner kontaktede selv sin klub og fortalte om en "uheldig sag", lyder det.

Hverken Bendtner eller hans agent, Ivan Marko Benes, har kommenteret anklagerne. Foto: Georgi Licovski

Nicklas Bendtners norske klub, Rosenborg BK, reagerer nu på historien om, at den danske angriber natten til søndag ifølge flere medier blev anholdt og sigtet for vold mod en taxachauffør.

»Det var en meget nedtrykt Nicklas Bendtner, som selv kontaktede klubben og informerede om, hvad der var sket«, skriver klubben på sin hjemmeside.

Hareide: Voldsdømte kan ikke spille på landsholdet

Klubben meddeler samtidig, at man har kontaktet taxaselskabet DanTaxi og »beklaget hændelse, uden at vi har fuldstændig kendskab til detaljerne«.

»Vi vil så stille og roligt gennemgå det, der er sket, og vurdere hvordan klubben skal reagere. Vi vil behandle Nicklas på den måde, han har krav på uanset handlingen. Hvis sagen ender i retssystemet, er vi sikre på, at det danske retssystem håndterer sagen på den rigtige måde,« oplyser klubben.

Overblik: Nicklas Bendtners offentlige uheldigheder

Dantaxi meldte søndag ud, at den danske angriber blev anholdt og sigtet for vold mod én af firmaets chauffører i København natten til søndag omkring kl. 02.41. Hverken Bendtner eller hans agent, Ivan Marko Benes, har kommenteret anklagerne, og landstræner Åge Hareide afviste at tage stilling den konkrete sag.

»Det vil være utænkeligt at have en mand dømt for vold på landsholdet, hvis det skulle komme så vidt,« lød det dog fra Åge Hareide efter søndagens kamp mod Wales.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her