Annonce
Int. fodbold

Bendtner scorede og Rosenborg nærmer sig Europa League

Nicklas Bendtner scorede det andet mål i Rosenborgs sejr på 3-1 i Europa League-kvalifikationen.

Nicklas Bendtner og Rosenborg skal jokke i spinaten, hvis holdet ikke skal ende med en plads i Europa Leagues gruppespil.

I den første af to kampe om en billet til det fine selskab vandt Rosenborg 3-1 hjemme over makedonske KF Shkendija, og Bendtner stod for et af målene.

Danskeren var på pletten med målet til 2-0 et kvarter inde i kampen. De øvrige Rosenborg-mål blev scoret Issam Jebali og Jonathan Levi.

Tilskuerne på Lerkendal i Trondheim blev forkælet af nogle flotte Rosenborg-mål.

Efter 11 minutter slog Issam Jebali til, da han fik bolden fra Bendtner. Den danske angriber lagde bolden til rette for Jebali, som fra cirka 20 meter lobbede bolden i mål.

Føringen blev fordoblet af Bendtner selv fire minutter senere, da den veloplagte dansker headede Jonathan Levis indlæg i kassen til 2-0.

Kort før pausefløjt blev det så 3-0. Igen var Bendtner involveret, da han fandt Birger Meling, der ekspederede bolden videre til målscorer Levi.

En scoring efter pausen gav håb til gæsterne fra Makedonien, men Rosenborg står stadig med gode kort på hånden før returopgøret om en uge.

Lukas Lerager fik hele kampen på Bordeaux-midtbanen, da den franske klub spillede 0-0 ude mod Gent.

/ritzau/NTB

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her