Annonce
Int. fodbold

Bayern München fik has på lilleputter med stort besvær

Bayern München slog lilleput knebent, mens pokalmestrene fra Frankfurt overraskende tabte i første runde.

Foto: Wolfgang Rattay/Reuters

En uge efter den overlegne og overbevisende 5-0-sejr over Eintracht Frankfurt i Suppen Cuppen var Bayern München i anderledes store problemer i første runde af den tyske pokalturnering.

Mod upåagtede Drochtersen/Assel fra Regionalliga Nord, der er det fjerdehøjeste niveau, måtte storklubbens stjerner slide i hele 81 minutter, før et forløsende sejrsmål af Robert Lewandowski grundlagde en 1-0-sejr.

Bayern Münchens nye cheftræner, Niko Kovac, stillede ellers op i noget nær stærkeste opstilling, hvilket ud over målscorer Lewandowski indbefatter spillere som Manuel Neuer, Thiago Alcântara, Arjen Robben og Franck Ribery.

Med et hold bestående af blandt andre en bilsælger, en stenhugger og en skatterådgiver formåede sidste sæsons nummer 12 i en af de fire regionalligaer at tæmme de store stjerner.

Niko Kovac vandt i sidste sæson pokalturneringen med netop en finalesejr over Bayern München, men den forhenværende Frankfurt-boss bed formentlig negle, indtil Lewandowski afværgede en pokalsensation.

Landsbyklubben havde otte minutters tillægstid til at tvinge opgøret ud i forlænget spilletid, men den sydtyske storklub slap for en længere arbejdsdag på kontoret.

De forsvarende pokalmestre fra Frankfurt kommer ikke til at genvinde titlen. Med Frederik Rønnow på mål tabte klubben med 1-2 på udebane mod SSV Ulm, der spiller i Regionalliga Sydvest.

Det er første gang siden 1996, at den forsvarende pokalmester ryger ud allerede i første runde. Dengang tabte Kaiserslautern uden Michael Schjønberg 0-1 til Greuther Fürth.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her