Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Annonce
Int. fodbold

Scaloni har udtaget argentinsk landshold uden Lionel Messi

Lionel Messi og andre profiler er ikke med i truppen, som Argentinas landstræner har udtaget til testkampe.

Arkivfoto: Petr David Josek

Helt som ventet var der ingen Lionel Messi på plakaten, da den argentinske landsholdstrup til to kommende testkampe blev udtaget fredag.

Fravalget af verdensstjernen var ikke den store overraskelse efter mange skriverier i de seneste dage om emnet.

Landstræner Lionel Scalonis trup var ligeledes uden Sergio Agüero fra Manchester City, Angel Di Maria fra Paris Saint-Germain samt Gonzalo Higuain, der er udlejet fra Juventus til AC Milan.

Argentina møder i begyndelsen af september Guatemala og Colombia.

I oktober og november følger yderligere testkampe for Argentina, og det er tvivlsom, om Messi har tænkt sig at stille op til disse kampe.

Forleden udtalte en kilde til nyhedsbureauet Reuters:

- Vi ved ikke, hvad der vil ske senere, men lige nu har Messi fortalt trænerstaben, at han ikke er en del af det kommende hold, men døren er åben for ham (Messi, red.) til landsholdet, lød det fra kilden.

Skuffelsen over et dårligt VM sidder stadig i de argentinske fodboldfans, og Reuters beskrev, at Messi stadig er skuffet over Argentinas VM.

I Rusland måtte Argentina efter et skuffende gruppespil forlade turneringen efter ottendedelsfinalen efter nederlag til Frankrig, der endte med at vinde VM.

Efter VM blev Jorge Sampaoli fyret som argentinsk landstræner, og Lionel Scaloni har midlertidigt taget over.

Lionel Messi har tidligere taget en pause fra det argentinske landshold.

Han stoppede sin landsholdskarriere, efter at Argentina tabte finalen i Copa America i 2016, men et par måneder efter ændrede stjernespilleren holdning.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her