Annonce
Int. fodbold

Målrettet forsvarsklippe imponerer Solbakken i comeback

FCK-manageren er glad for præstationen mod CSKA Sofia og roser forsvarsspilleren Denis Vavro.

Ståle Solbakken reagerer under kampen mod CSKA Sofia. Foto: AP

Torsdagens Europa League-kvalifikationskamp mod CSKA Sofia var lidt af en rutsjebanetur for FC København.

En tidlig bulgarsk scoring satte FCK under pres, men en udvisning til CSKA og to danske scoringer i anden halvleg vendte billedet fuldstændig.

Forskellen på første og anden halvleg for FCK's vedkommende manifesterede sig i forsvarsspilleren Denis Vavro, som kom ind i stedet for Andreas Bjelland kort før pausen.

Vavro udlignede med et brag af et langskud i det 64. minut og satte dermed skub i FCK's ambitioner om et brugbart resultat.

- Denis skulle egentlig have hvilet i dag, men kom ind med en stærk attitude. Ikke kun ved målet, men generelt, siger FCK-manager Ståle Solbakken til FCK's hjemmeside.

Selv var Vavro da også ret imponeret over sin scoring.

- Det var klart mit bedste mål i min FCK-tid og også det første fra lang afstand.

- Men jeg har lavet langskudsmål før. Ståle havde sagt, at jeg skulle prøve at afslutte udefra en gang imellem, og det var dejligt at se, den gik ind, siger Vavro til klubbens hjemmeside.

Efter 2-1-målet lukkede FCK ned for CSKA og hev sejren i hus. Det var vigtigt, understreger Ståle Solbakken.

- Der er meget stor forskel på at vinde 2-1 og spille 2-2, og man kan jo hurtigt få en dødbold mod sig eller sådan noget, så det var vigtigt, vi holdt fast, siger Solbakken.

FC København kan nu rette fokus mod søndagens opgør i Superligaen, hvor ærkerivalerne fra Brøndby kommer på besøg. Ligesom FCK vandt Brøndby torsdag aften på udebane i Europa League-kvalifikationen.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
FCK
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Stands dræberen

Hvis nogle virkelig måtte mene, at sund kost skal holdes op imod cigaretpriserne, er svaret: Sænk momsen på fødevarer.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere
Viden
Romernes 2.000 år gamle veje præger stadig Europas økonomi
Romerrigets oldgamle vejnet har indflydelse på, at nogle områder i enkelte lande stadig er økonomisk velstillede, mens andre ikke er, konkluderer nyt dansk studie. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her