Annonce
Int. fodbold

Unødvendige serbiske mål irriterer Kasper Hjulmand

FC Nordsjælland var forberedt på Partizans styrker, men indkasserede alligevel to mål.

FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand under kampen mod FK Partizan. Foto: Jens Dresling

Det irriterer FC Nordsjællands cheftræner, at hans mandskab torsdag lukkede to mål ind i hjemmekampen mod Partizan, der slap fra Farum med en 2-1-sejr i Europa League-kvalifikationen.

FC Nordsjælland kom bagud i det tiende minut, da Ricardo Gomes headede gæsterne i front efter et hjørnespark. I anden halvleg blev en forsvarsfejl kostbar, og Goran Zakaric fik nærmest foræret scoringen til 2-0.

- Det var ikke en kamp, hvor vi skulle lukke to mål ind. Men det var de små detaljer, der kostede. Vi forsvarede dårligt ved 0-2-målet, og i forhold til målet til 0-1 var vi forberedt på, at bolden ville komme i det område.

- Så det var voldsomt irriterende, siger Kasper Hjulmand til Frederiksborg Amts Avis.

En reducering af Mathias Rasmussen sikrede en smule nordsjællandsk håb inden returkampen, og Kasper Hjulmand fortæller da også til avisen, at man stadigvæk har en tro på at kunne vinde sammenlagt.

FC Nordsjællands norske målscorer blæser til angreb i returkampen.

- Selvfølgelig giver reduceringen liv, men vi ville jo helst mindst have haft uafgjort. Vi har et udgangspunkt, som vi bare skal angribe, og det er vi gode til, siger Mathias Rasmussen til bold.dk.

Der er returkamp i Beograd torsdag i næste uge.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Erdogan vil have mordere stillet for retten i Istanbul

Den tyrkiske præsident Recep Tayyip Erdogan fremlagde ikke konkrete beviser for mordet på journalisten Jamal Khashoggi for tre uger siden, men kræver morderne stillet for retten i Tyrkiet. Mordet spiller ind i et magtspil om udviklingen i Mellemøsten.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her