Annonce
Int. fodbold

Roma overvejer sagsanlæg efter mislykket Malcom-handel

Romas sportsdirektør er langt fra tilfreds med, at Bordeaux skiftede mening og solgte Malcom til FC Barcelona.

Roma blev snydt. Malcom tegnede i stedet kontrakt med Malcom. Foto: Albert Gea

Den unge brasilianske angriber Malcom virkede i første omgang til at være godt på vej til den italienske hovedstad og Serie A-klubben AS Roma.

Men da et bud fra Roma var blevet accepteret af den franske klub Bordeaux, meldte de spanske giganter fra FC Barcelona sig på banen.

Og kort tid efter kunne spanierne præsentere deres brasilianske nyindkøb.

Et bizart forløb, som Romas sportsdirektør, Ramon Rodriguez Verdejo, der mest er kendt under navnet Monchi, nu reagerer på.

- Vi indledte forhandlingerne for cirka en uge siden. Efter tre-fire dages intense forhandlinger blev vi i går (mandag, red.) enige.

- Handlen var lavet, og vi havde fået tilladelse til, at spilleren kunne rejse til Rom for at få lavet lægetjek, siger Monchi til klubbens medie Roma TV.

Pludselig blev Malcoms rejse til Rom dog bremset af franskmændene.

- Jeg ringede til Stephane Martin (Bordeauxs præsident, red.), og han sagde, at Barcelona var kommet med et bedre bud. Jeg sagde, at vi havde en aftale, men de sagde, at intet var underskrevet, siger Monchi.

Herefter besluttede Roma at overgå spaniernes bud, som så igen overbød italienernes. Og så var Monchis tålmodighed opbrugt.

- Jeg sagde, at vi ikke var interesserede i at deltage i en auktion.

- Nu må vi se på vores muligheder, og se om vi kan køre en juridisk sag (mod Bordeaux, red.). Det er rigtigt, at intet var underskrevet, men der er mange samtaler, som bør undersøges, lyder det fra Monchi.

Barcelona betaler 41 millioner euro for den 21-årige brasilianer, der har scoret 23 mål i 96 kampe for Bordeaux de seneste tre sæsoner.

Samtidig siger Monchi, at Roma stadig er på jagt efter forstærkninger.

- Jeg vil gerne sige til vores fans, at vi fortsat arbejder hårdt på at finde en spiller, der vil komme til Roma, og som er lige så god som eller endda bedre end Malcom, siger Roma-sportsdirektøren.

Roma blev nummer tre i Serie A i sidste sæson.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere
Mad kan sænke blodtrykket lige så godt som medicin
Vidste du, at du kan købe dig til et sundt blodtryk i et helt almindeligt supermarked? Hvad du konkret skal spise for at få et forhøjet blodtryk ned på fredeligt niveau, giver to danske læger svaret på i en ny bog, baseret på den nyeste forskning. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her