Int. fodbold

Fans sætter to verdensmestre på VM's All Star-hold

129.060 fans har via en afstemning sat VM's bedste start-11'er. Raphaël Varane og Kylian Mbappé er på holdet.

Det unge stjerneskud Kylian Mbappé er en del af en angrebstrio, der også tæller Cristiano Ronaldo og VM-topscorer Harry Kane. Foto: Ludovic Marin/AP

Raphaël Varane og Kylian Mbappé kan nu både kalde sig verdensmestre og blandt VM's bedste spillere.

Det mener 129.060 fodboldfans hvert fald. De to franskmænd er nemlig en del af det All Star-hold, som VM-fans har sat på Det Internationale Fodboldforbunds (Fifa) hjemmeside.

Her har Real Madrid-spilleren Varane fået en plads i midterforsvaret ved siden af Diego Godin fra Uruguay.

Det unge stjerneskud Mbappé er en del af en angrebstrio, der også tæller Cristiano Ronaldo og VM-topscorer Harry Kane.

Den største stemmesluger er Luka Modric, der også blev kåret til VM's bedste spiller efter finalen 15. juli. Lidt over halvdelen af de 129.060 fans, der har sat deres drømmehold, har valgt den kroatiske midtbanespiller.

Der er også blevet plads til tre brasilianere på holdet, selv om de ikke levede op til manges forventninger og røg ud i kvartfinalen.

Ikke desto mindre er Marcelo og Thiago Silva at finde i forsvaret, mens Philippe Coutinho har fået en plads på midtbanen.

Belgiske Thibaut Courtois, der efter finalen blev kåret til VM's bedste målmand, vogter målet på All Star-holdet. Hans landsmand Kevin De Bruyne fuldender holdet.

Her kan du se VM's bedste start-11'er ifølge de 129.060 fans på Fifas hjemmeside.

Thibaut Courtois (Belgien) - Marcelo (Brasilien), Raphaël Varane (Frankrig), Diego Godin (Uruguay), Thiago Silva (Brasilien) - Philippe Coutinho (Brasilien), Luka Modric (Kroatien), Kevin De Bruyne (Belgien) - Cristiano Ronaldo (Portugal), Harry Kane (England), Kylian Mbappé (Frankrig).

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her