Annonce
Int. fodbold

Romas præsident får Champions League-karantæne af Uefa

Uefa har tildelt Roma-præsident James Pallotta tre måneders karantæne for at kritisere dommerbeslutninger.

Romas formand, James Pallotta (th.). Foto: AP/Gregorio Borgia

Tre måneders Champions League-karantæne.

Det er straffen for at kritisere dommerbeslutninger på den måde, som AS Romas præsident, James Pallotta, gjorde efter Champions League-nederlaget til Liverpool i maj.

Roma tabte samlet 6-7 til Liverpool efter to semifinalekampe.

Pallotta langede ud efter flere af dommerens skøn og kaldte det blandt andet for "en stor joke", at flere af kendelserne ikke kunne genses, som det er tilfældet med videosystemet VAR (Video Assistant Referee).

Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) har besluttet at udelukke præsidenten fra at udføre sit job i forbindelse med kampene i Champions League-gruppespillet, hvor Roma er med.

Pallotta må dermed ikke kommunikere med spillere og trænere under kampene eller gå i omklædningsrummet.

Romas første gruppekamp spilles 18. eller 19. september, og derfra går der tre måneder, før Pallotta igen må være en del af de europæiske kampe. Til den tid er gruppespillet forbi.

Foruden Pallottas karantæne er Roma blevet tildelt en bøde på 19.000 euro eller 141.000 kroner for blandt andet fyrværkeri blandt fansene.

/ritzau/AP

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her