Annonce
Int. fodbold

Braithwaite sendte Bordeaux på kurs mod sejr

Martin Braithwaite scorede for første gang siden skiftet til Bordeaux. Lukas Lerager med sublimt oplæg.

Landsholdsangriberen Martin Braithwaite lynede søndag for første gang for Bordeaux i den franske liga.

Den 26-årige dansker bragte Bordeaux foran efter ni minutter, da holdet på udebane slog Montpellier med 3-1.

Angriberen havde taget plads ved bageste stolpe i forbindelse med et hjørnespark, og her kunne han heade bolden det sidste stykke over målstregen efter et hovedstød fra holdkammeraten Pablo.

Braithwaite blev i vinterens transfervindue udlejet fra engelske Middlesbrough til Bordeaux, hvor det foreløbig er blevet til ti kampe.

Den danske målscorer har dog et godt kendskab til fransk fodbold, da han fra 2013 til 2017 spillede fire sæsoner i Toulouse.

Landsholdskollegaen Lukas Lerager var involveret i den næste Bordeaux-scoring, der faldt umiddelbart efter pausen. Den tidligere Viborg-spiller lavede et perfekt diagonalskift til Francois Kamano, der øgede til 2-0.

Soualiho Meite gjorde det til 3-0, inden værterne fra Montpellier reducerede til 1-3 i slutfasen. Her brændte hjemmeholdet desuden et straffespark.

Bordeaux er med sejren placeret midt i rækken på en tiendeplads. Montpellier har tre point mere end danskerklubben på syvendepladsen.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her