Annonce
Int. fodbold

TV3 tager spyttende fodboldekspert tilbage på skærmen

Jamie Carragher vender tilbage til TV3's Champions League-dækning, når kvartfinalerne afvikles i april.

MTG, der ejer TV3-kanalerne, pillede tidligere på ugen Carragher af skærmen, fordi han spyttede efter en bil med en far og dennes 14-årige datter efter Liverpools nederlag til Manchester United i lørdags i Premier League. Foto: Scanpix

Den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher vender tilbage til de danske tv-skærme, når Champions League tager hul på kvartfinalerne i april.

MTG, der ejer TV3-kanalerne, pillede tidligere på ugen Carragher af skærmen, fordi han spyttede efter en bil med en far og dennes 14-årige datter efter Liverpools nederlag til Manchester United i lørdags i Premier League.

Efterfølgende har Carragher beklaget sin opførsel over for familien, der var målet for det flyvske mundvand.

Derfor har tv-kanalen besluttet, at han skal fortsætte som Champions League-ekspert, oplyser MTG Sports direktør Peter Nørrelund på TV3's hjemmeside.

- Jamie har undskyldt over for den pågældende familie, som han også er i dialog med, da de nu også står i en ærgerlig situation, hvor de blandt andet bliver chikaneret på de sociale medier.

Carragher spyttede gennem et nedrullet bilvindue, da han følte sig provokeret af personerne i bilen ved siden af.

En af passagerne i bilen filmede episoden, der efterfølgende blev en stor historie i England.

- Det er en rigtig træls historie, men når det er sagt, så mener jeg ikke, at en enkelt fejltagelse skal have så alvorlige konsekvenser, at vi ikke længere kan have Jamie Carragher med på holdet.

- Derfor er han tilbage på fodboldbanen for TV3, når der spilles kvartfinaler i starten af april. Hvilke kampe, han vil være til stede ved, beslutter vi fredag, når vi kender lodtrækningen, siger Peter Nørrelund.

Mens Carragher altså er taget til nåde i Skandinavien, er han foreløbig suspenderet i resten af sæsonen hos sin engelske arbejdsgiver Sky Sports.

- Hvad Sky Sports gør, er jo deres helt egen sag, og jeg kan forestille mig, de sidder med nogle meget tunge overvejelser i forhold til hele denne her sag.

- Men der er bare en gradforskel, når det kommer til at arbejde for en skandinavisk broadcaster og så for en engelsk.

- Og når det så ovenikøbet er Englands to største klubber, der er involveret, så er det klart, der er store følelser på spil, siger Peter Nørrelund.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Aarhus Ø skal ende med et rundt 0

Den samlede økonomi for Aarhus Ø skal ende i balance, og derfor vil en justering af Lighthouse-projektet kræve andre indtægter. Det fortæller kommunens budgetchef, der her giver en status på økonomien på Aarhus Ø.

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her