Annonce
Int. fodbold

Mourinho og Manchester United kritiseres efter Champions League-exit

Kritikken fra de engelske medier er hård efter tirsdag aftens kamp mod Sevilla.

I de engelske medier bliver det bl.a debatteret, om Mourinho er god nok til at udnytte klubbens offensive spillere. Foto: Martin Rickett/AP

Tirsdag aften gjorde Sevilla det af med Manchester United, som tabte 2-1 på Old Trafford i Champions Leagues sekstendedelsfinale.

Præstationen fra Jose Mourinhos tropper vækker kritik i de engelske medier. 

I papirudgaven af The Telegraph bliver United kaldt for »pinligt uduelige« i en kamp mod et hold, der ellers var en outsider.

Mourinhos taktik var især et kritikpunkt mange steder.

»Jose Mourinho betalte en stor pris for sin negative tilgang,« skriver The Mirror blandt andet og betegner nederlaget som ydmygende.

Mirror mener, at United burde have været mere agressive fra start.

»United-bossen har vundet Champions League-trofæet to gange tidligere med FC Porto og Inter, og sædvanligvis er der ingen bedre til at klare knockout-kampe med meget på spil. Men mens alle på Old Trafford forventede, at United ville komme ud som lyn og torden, var de første 45 minutter uden tempo og intensitet, og Uniteds stjerner så trætte ud efter Liverpool-sejren og betalte prisen for det,« skriver mediet.

Andre medier satte spørgsmålstegn ved en udtalelse fra Mourinho i presserummet efter kampen. 

»Jeg vil ikke lave et drama ud af det. Sådan er fodbold, det er ikke verdens undergang,« sagde Mourinho og tilføjede:

 »Jeg har siddet i den her stol to gange efter at have slået Manchester United ud af Champions League. Med FC Porto og med Real Madrid. Så det er ikke noget nyt for klubben,« sagde træneren.

James Ducker, journalist hos The Telegraph med Manchester United som fokus, undrede sig over udtalelsen. 

»Ja, det sagde han virkelig. Det er en fornærmelse over for fansene,« skrev Ducker på Twitter, der er »ligeglad« med, hvor meget Mourinho har vundet i fortiden.

ESPN's Mark Ogden tog også notits af udtalelsen. 

»Enhver United-tilhænger vil øjeblikkeligt blive rasende over at høre Mourinhos kommentarer med referencen til, at det ikke er "verdens undergang" at tabe til Sevilla. I den virkelig verden har Mourinho 100 procent ret, men fodboldfans tillader sig at leve i en fantasiverden, hvor en kamp betyder mere end alt andet i 90 minutter,« skriver Ogden. 

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Smøger, bajere og for meget mad overhalet: Det værste, du kan gøre ved din krop, er at blive i sofaen
Nyt studie viser, at personer med inaktiv livsstil i sammenligning med de mest aktive har 500 pct. større risiko for at dø før tid. Det er endda lige så farligt som rygning, diabetes og hjertesygdomme. 
Se flere
Viden
Smøger, bajere og for meget mad overhalet: Det værste, du kan gøre ved din krop, er at blive i sofaen
Nyt studie viser, at personer med inaktiv livsstil i sammenligning med de mest aktive har 500 pct. større risiko for at dø før tid. Det er endda lige så farligt som rygning, diabetes og hjertesygdomme. 
Se flere
Derfor forduftede tilliden til Dalgaardens plan: Fremtiden skulle sikres med flere børn, end Aarhus Kommune kan levere
Omfanget af Dalgaardens udfordringer har overrasket Aarhus Kommunes driftschef, og en ny genopretningsplan var ikke beroligende. Bestyrelsesformand havde forventet mere dialog fra kommunens side. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her