Annonce
Int. fodbold

Utilfreds med dommeren: Klubejer tog pistol med på banen

Den græske storklub PAOK har en temperamentsfuld mand i direktørstolen.

De fleste er sikkert klar over, at grækere har et rimeligt heftigt temperament, sådan generelt. Det skal man ikke bruge mange minutter i en taxa i Athen for at få bekræftet.

Ivan Savvidis, ejer af den græske storklub PAOK, er alligevel lige en tand mere heftig, hvad angår temperament. Da hans klub spillede rivalopgør mod AEK Athen, gik han nemlig på banen og viste sin pistol, som han tilmed forsøgte at trække ud af hylsteret.

Anledningen var, at PAOK havde scoret til 1-0 i slutningen af kampen, men dommeren valgte at annullere målet for offside. Det skulle han ikke have gjort, for det fik Savvidis' temperament til at slå gnister og så gik han på banen og afbrød kampen.

Efter tumult og uro fik sikkerhedsvagter direktøren eskorteret ud igen, men dommeren frygtede selvsagt for sin sikkerhed og afbrød opgøret.

Det græske fodboldforbund skal nu tage stilling til det videre forløb, men mon ikke PAOK kan regne med at Savvidis ikke får lov til at komme på stadion igen lige foreløbig - med eller uden pistol.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her