Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Annonce
Int. fodbold

Paris Saint-Germain: Neymar skal opereres i Brasilien

Fodboldspilleren Neymars skade er så alvorlig, at den kræver operation, meddeler hans franske klub.

Onsdag aften oplyser Paris Saint-Germain, at Neymar rejser til Brasilien for at blive opereret i slutningen af denne uge. Foto: AP/Stephane Mahe

Den brasilianske fodboldstjerne Neymar undgår ikke en operation, efter han i weekenden blev skadet i Ligue 1-klassikeren mod Marseille.

Onsdag aften oplyser Paris Saint-Germain, at Neymar rejser til Brasilien for at blive opereret i slutningen af denne uge.

Meldingerne har ellers været forskellige de seneste dage.

Så sent som tirsdag meddelte den franske klub, at Neymar ikke skulle opereres. Det havde brasilianske medier ellers skrevet.

Nu er PSG dog kommet frem til en anden konklusion efter tre dage med behandlinger af superstjernen.

Han kommer dermed til at misse næste uges returkamp i Champions League, hvor PSG skal forsøge at vende 1-3 til samlet sejr hjemme mod Real Madrid i ottendedelsfinalen.

Neymars skade opstod, da han vred om på anklen i en nærkamp ti minutter før slutfløjtet i søndagens 3-0-sejr over Marseille.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her