Int. fodbold

Basels anfører: Manchester City er fra en anden verden

En sejr mod Manchester City ikke helt umulig, men Basel skal kæmpe hårdt for pointene, siger træner Wicky.

"Vi har brug for endnu en perfekt dag - de (Manchester City, red.) har stort set ingen svagheder," siger Raphael Wicky forud for kampen. Foto: Georgios Kefalas/AP

De færreste havde set den komme, da FC Basel i november besejrede Manchester United 1-0 på hjemmebane.

Tirsdag aften skal det vise sig, om holdet fra den schweiziske Superliga kan gentage succesen, når holdet møder Josep Guardiolas Manchester City på hjemmebane i Champions Leagues ottendedelsfinale.

Basels træner Raphael Wicky forventer kamp til stregen, men endnu en sejr til schweizerne ikke helt utænkelig, siger han.

Fakta: Sådan mødes storholdene i Champions League

- Selvfølgelig har vi en plan. Der er ingen taktisk strategi, men vi har troen på og mentaliteten til at kunne gøre det.

- Men vi har brug for endnu en perfekt dag - de (Manchester City, red.) har stort set ingen svagheder, siger Raphael Wicky forud for kampen.

Manchester Citys selvtillid er helt i top, efter at holdet lørdag spillede Leicester fuldstændig af banen. Her scorede den argentinske angriber Sergio Agüero fire kasser, inden kampen endte 5-1 til City.

Agüero passerede Schmeichel fire gange i Citys storsejr

Hvis Basel skal hive sejren hjem, er holdet derfor nødt til at være "fokuserede i hvert eneste sekund og modige nok til at gøre noget", når holdet har bolden, siger træneren.

- Vi er nødt til at være realistiske. Vi kommer ikke til at have bolden 50-60 procent af tiden, siger Raphael Wicky.

Også Basels anfører, den tjekkiske forsvarer Marek Suchý, forventer, at holdet kommer til at kæmpe hårdt for pointene.

- Spillerne og træneren er fra en anden verden. Vi er nødt til at gøre det svært for dem, siger han.

Tirsdagens kamp bliver spillet klokken 20.45.

/ritzau/AFP
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Biler
Her er bilen, som alle BMW-fans utålmodigt har ventet på
Firehjulstræk til sportslig hverdagskørsel og baghjulstræk, når det skal være ekstremt. Sådan er filosofien i den nye BMW M5, og konceptet fungerer fremragende. 
Se flere
Fyld din bolig med stærke Wi-Fi-signaler
Måske skal du have en Mesh-router – i hvert fald hvis du har en stor bolig. Router-typen er det nye, hotte inden for trådløse netværk. Her hjælper vi dig med at sikre Wi-Fi ud i den fjerneste krog. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her