Annonce
Int. fodbold

Michael Laudrup fortsætter som træner i Qatar

Oliestaten er blevet isoleret af naboerne i regionen.

Foto: AP

Den politiske situation i Qatar fik i sommers Michael Laudrup til at overveje, om han skulle fortsætte som træner i klubben Al-Rayyan.

Her var krisen mellem Qatar og nabolandene på sit højeste, fordi nationer som Saudi Arabien, Egypten, De Forenede Arabiske og Bahrain afbrød de diplomatiske forbindelser til Qatar som reaktion på, at man mente den olierige stat destabiliserede regionen ved at støtte radikale grupper i Mellemøsten.

Men nu har Al-Rayyans vicepræsident Abdullah Al Mutawa udtalt til klubbens hjemmeside, at danskeren bliver i klubben indtil hans kontrakt udløber efter sæsonen 2017/18 uroen til trods.

Det bliver også bekræftet på den engelsksproget hjemmeside for Qatars bedste fodboldrække, QNB Stars League

Michael Laudrup har ikke selv offentligt bekræftet, at han bliver i Qatar.

I sidste uge meldte Al-Rayyan også ud, at man var meget tæt på at forlænge aftalen med det danske fodboldikon, så den løber længere end til sommer, men sådan en mulig aftale er hverken blevet bekræftet af Laudrup eller klubben selv.

Forholdet mellem Qatar og nabolandene i Mellemøsten er fortsat anstrengt. Qatar har grundet det nuværende politiske klima styrket sine diplomatiske forbindelse til Tyrkiet og særligt Iran.

Saudi-Arabien og Qatar i ny krise efter strid om ord

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her