Annonce
Int. fodbold

Michael Laudrup fortsætter som træner i Qatar

Oliestaten er blevet isoleret af naboerne i regionen.

Foto: AP

Den politiske situation i Qatar fik i sommers Michael Laudrup til at overveje, om han skulle fortsætte som træner i klubben Al-Rayyan.

Her var krisen mellem Qatar og nabolandene på sit højeste, fordi nationer som Saudi Arabien, Egypten, De Forenede Arabiske og Bahrain afbrød de diplomatiske forbindelser til Qatar som reaktion på, at man mente den olierige stat destabiliserede regionen ved at støtte radikale grupper i Mellemøsten.

Men nu har Al-Rayyans vicepræsident Abdullah Al Mutawa udtalt til klubbens hjemmeside, at danskeren bliver i klubben indtil hans kontrakt udløber efter sæsonen 2017/18 uroen til trods.

Det bliver også bekræftet på den engelsksproget hjemmeside for Qatars bedste fodboldrække, QNB Stars League

Michael Laudrup har ikke selv offentligt bekræftet, at han bliver i Qatar.

I sidste uge meldte Al-Rayyan også ud, at man var meget tæt på at forlænge aftalen med det danske fodboldikon, så den løber længere end til sommer, men sådan en mulig aftale er hverken blevet bekræftet af Laudrup eller klubben selv.

Forholdet mellem Qatar og nabolandene i Mellemøsten er fortsat anstrengt. Qatar har grundet det nuværende politiske klima styrket sine diplomatiske forbindelse til Tyrkiet og særligt Iran.

Saudi-Arabien og Qatar i ny krise efter strid om ord

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Grønland står over for et vigtigt valg

Lad nu selvstændighedsdebatten hvile og fokuser på de udfordringer, som Grønland virkelig står over for.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Paradis på 587 kvadratkilometer: Her er øen med egen lakridskonge, Michelin-stjerne og unikt hotel
Der er også liv på Bornholm uden for sæsonen. Stadig flere gode hoteller og restauranter vælger at holde helårsåbent, og det trækker tilflyttere og turister til. Det nye Hammershus Besøgscenter tegner også til at blive et tilløbsstykke. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her