Int. fodbold

Drøje hug til Parkens græsplæne efter tam 0-0-løsning

De danske spillere var langt fra tilfredse med underlaget lørdag aften.

Det blev en uskøn forestilling, da Irland slap fra Parken med 0-0, og det blev nøjagtigt lige så fysisk som mange havde forventet op til kampen.

Ifølge de danske spillere så skyldtes den meget fysiske kamp Parkens ujævne græstæppe, som gjorde det svært at få kombinationerne til at flyde. Det fortalte blandt andre den danske forsvarsspiller Andreas Bjelland.

»Vi ville rigtig gerne finde mellemrumspillerne, men i og med at klædet ikke rigtig ville, så kunne man ikke hurtigt spille den ind i mellem, og så blev det til tider lidt primitivt. Jeg håber, at vi får en bedre bane deroppe (i Dublin red.) Det kan ikke blive meget dårligere end det herinde,« sagde Bjelland.

»Forhåbentlig får vi en bane, hvor vi kan spille noget hurtigere og flytte bolden noget hurtigere og få skabt noget rum til vores midtbanespillere og angribere, så vi kan få dem sat en mod en mod deres lidt store drenge, og forhåbentlig er det opskriften på en sejr,« forklarede Bjelland.

Er det frustrerende?

»Ja selvfølgelig er det dét. Vi vil gerne spille fodbold, og jeg synes også, at vi har nogle fornuftige spillere, der er gode med kuglen. Det er ikke ligesom irerne, som spiller lidt mere primitivt. Vores spillere vil gerne have bolden på jorden, og det er det, de er gode til. Og det er selvfølgelig lidt frustrerende, når man ikke kan gøre det,« forklarede Bjelland, mens forsvarskollega og landsholdsanfører, Simon Kjær også konstaterede, at problemerne med Parkens græstæppe er et tilbagevendende problem. 

»Det er lang tid siden, at jeg har oplevet en god bane i Parken,« sagde landsholdsanføreren, mens Kasper Schmeichels skuffelse over banen var endnu mere udtalt.

Hareide: Banen i Parken egner sig ikke til pasningsfodbold

»Jeg er ufattelig skuffet over banen herinde. Jeg synes ikke, at det er en bane til top-niveau-fodbold. Det minder mig om min tid, da jeg spillede i fjerde division i England. Det er meget ærgerligt, at de der står for banen ikke kan give os noget ordentligt at spille på til sådan en stor kamp,« sagde Schmeichel til Kanal 5 efter kampen.

Om banen på Aviva Stadium i Dublin er bedre, får vi svaret på tirsdag aften kl 20.45, hvor der er returopgør mellem Danmark og Irland.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her