Int. fodbold

England og Tyskland delte i venskabskamp på Wembley

England og Tyskland spillede 0-0 i en kamp, hvor der blev plads til tre engelske debutanter.

Englands Ruben Loftus-Cheek i kamp med Tysklands Mesut Ozil under venskabskampen på Wembley. Kampen endte 0-0. Foto: Nick Potts/AP

England og Tyskland spillede 0-0 på Wembley i en venskabskamp, hvor Manchester United-spilleren Phil Jones måtte udgå med en skade, og tre englændere fik debut for landsholdet.

Tammy Abraham, der er udlånt til Swansea fra Chelsea og Ruben Loftus-Cheek, der også er ejet af Chelsea, men udlånt til Crystal Palace, var med i Gareth Southgates startopstilling.

Det var de to spilleres debut for England, og de udgjorde angrebet med den hurtige Leicester-angriber Jamie Vardy.

Det var tyskerne, der kom frem til mest i første halvleg, hvor England havde svært ved at ramme det tyske mål.

Efter 25 minutter måtte Manchester United-spilleren Phil Jones udgå med en skade. Det er uklart, hvad skaden skyldtes, men det så ud til, at han havde store smerter i det lår, der før har holdt ham væk fra fodboldbanen.

Han blev erstattet af den sidste af de tre engelske debutanter fredag aften. Liverpools 20-årige Joe Gomes kom på banen i stedet for Jones.

I anden halvleg var der ikke mange chancer til nogen af mandskaberne. Tyskerne havde bolden mest og prøvede at skabe noget, men forgæves.

Kampen endte 0-0, og England møder tirsdag Brasilien i endnu en venskabskamp. Samme dag tager Tyskland imod Frankrig.

Belgien havde besøg af Mexico, og det blev en mere målrig affære, da kampen endte 3-3. Manchester United-angriberen Romelu Lukaku scorede to mål, mens Eden Hazard lavede et enkelt for Belgien.

Hirving Lozano fra PSV Eindhoven scorede to for Mexico, mens Andrés Guardado lavede et enkelt mål.

Polen og Uruguay spillede 0-0, mens Frankrig slog Wales 2-0 på mål af Antoine Griezmann og Olivier Giroud.

Portugal scorede også tre mål, men her var modstanderen, Saudi-Arabien, ikke i stand til at svare igen. Gonçalo Guedes scorede et mål og lagde op til et andet. Med en sen scoring slog Joao Mario sejren fast i venskabskampen.

Portugiserne har kvalificeret sig til VM, og derfor havde landstræner Fernando Santos valgt at lade Cristiano Ronaldo sidde over. Real Madrid-stjernen har også fået lov til at hvile sig, når Portugal tirsdag møder USA.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Biler
Smart eller tudegrim? Ny koreansk crossover deler vandene
Hyundai går benhårdt efter at skille sig ud fra konkurrenterne i klassen for de små crossovere, og det må man sige, de gør med den nye Kona. Desværre er selve bilen et ganske gennemsnitligt produkt. 
Se flere
Fyld din bolig med stærke Wi-Fi-signaler
Måske skal du have en Mesh-router – i hvert fald hvis du har en stor bolig. Router-typen er det nye, hotte inden for trådløse netværk. Her hjælper vi dig med at sikre Wi-Fi ud i den fjerneste krog. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her