Annonce
Fodbold

Avis: Nicki Bille anholdt for overfald på betjent

Rosenborg-angriberen risikerer ubetinget fængselsstraf for vold mod betjent i påsken, skriver Ekstra Bladet.

Det er ikke første gang, at Nicki Bille er anholdt. I september sidste år smadrede han et glas, spyttede på en bar-ansat og slog ud efter folk på en natklub i Norge. Han røg i detentionen, og angriberen fik en bøde på 10.000 norske kroner for optrinet. Foto: Ned Alley/AP

Den danske fodboldangriber Nicki Bille Nielsen er angiveligt endnu en gang kommet på kant med loven.

Ifølge Ekstra Bladet blev Rosenborg-spilleren anholdt i København natten mellem skærtorsdag og langfredag. Avisen har fået fat i et internt dokument fra Københavns Politi, hvori både Nicki Billes navn og CPR-nummer er oplyst.

Avisen skriver, at betjente forsøgte at anholde en "yderst ophidset" Nicki Bille, som stod og sparkede til en parkeringsautomat i centrum af hovedstaden, men angriberen ville ikke følge med frivilligt. Derfor blev der brugt peberspray mod fodboldspilleren, lyder det.

Bille har informeret Rosenborg om episode med politiet

Bed en betjent

I politibilen spyttede han ifølge Ekstra Bladet på bagsædet og bed en betjent i armen. Derfor har politiet sigtet ham for vold mod tjenestemand i funktion, som i værste fald kan ende med en ubetinget fængselsstraf.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Nicki Bille, men hans advokat Peter Berg skriver til avisen, at "min klient på ingen måde kan nikke genkendende til den sagsfremstilling".

Rosenborg har ikke talt med Nicki Bille hen over påsken, og klubben har ikke hørt noget om voldssagen.

Røg i detentionen i Norge

Det er ikke første gang, at Nicki Bille er anholdt. I september sidste år smadrede han et glas, spyttede på en bar-ansat og slog ud efter folk på en natklub i Norge. Han røg i detentionen, og angriberen fik en bøde på 10.000 norske kroner for optrinet.

Danskeren har i karrieren optrådt for Frem, Reggina Calcio, AC Martina, FC Nordsjælland og Villarreal, inden han kom til Rosenborg. Han har også spillet for A-landsholdet, hvor han fik debut i august sidste år.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her