Laudrup vil ikke afskrive Barcelona i mesterskabskampen

Selv om Barcelona er sakket bagud i Primera Division, har Michael Laudrup stadig fidus til sin tidligere klub.

Artiklens øverste billede
Barcelona-spilleren Lionel Messi forsøger at score et frisparksmål mod Atletico Madrid.

Michael Laudrup mener ikke, at man skal afskrive FC Barcelona i kampen om det spanske mesterskab, selv om storklubben kan se tilbage på en rædselsuge med Champions League-exit og nederlag til Granada i ligaen.

Der resterer fem kampe i Primera Division, hvor Barcelona ligger på tredjepladsen og har fire point op til duksene fra Atlético Madrid.

- Der er stadig muligheder for Barcelona. Det hele kan ændre sig i løbet af et par dage, siger Laudrup til den spanske avis Marca.

Møder ærkerivalen

Barcelona kan muligvis få en succesoplevelse, når klubben onsdag aften møder ærkerivalen Real Madrid i finalen i den spanske pokalturnering. Og her forudser Laudrup et livligt opgør.

- Det er helt åbent. En sejr vil være en god måde for Barcelona at genrejse sig på, men det bliver ikke let, da de står over for deres fjende nummer et. Forhåbentligt bliver det et show i stil med sidste "El Clasico" (4-3 til Barcelona, red.).

Cataloniernes absolutte stjernespiller Lionel Messi har i de seneste kampe været en skygge af sig selv. Michael Laudrup betragter dog stadig argentineren som verdens bedste.

- I de seneste kampe har han ikke spillet på sit højeste niveau, men det sagde man også før El Clasico, hvor han så scorede tre mål og lavede en assist.

Typisk spørgsmål

På spørgsmålet om, hvorvidt danskeren kunne være interesseret i at overtage trænersædet i storklubben, svarer Laudrup med sin vanlige sans for diplomati:

- Dette er et typisk spørgsmål til overskrifterne. Det bør jeg ikke komme ind på. Men alle vil gerne træne en af de store klubber, og Barcelona er en af dem.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen