Hjulmand: Håbløst at vi ikke fik scoret

Kasper Hjulmand har meget svært ved at forstå, at FC Nordsjælland ikke kunne score mod Esbjerg mandag aften.

Artiklens øverste billede
- Det er helt håbløst, at vi ikke fik scoret, siger Hjulmand.

FC Nordsjælland havde scoret i 26 superliga-hjemmekampe i træk, inden de mandag aften tog imod Esbjerg. Her blev stimen brudt, da vestjyderne rejste hjem med en 1-0-sejr.

Hjemmeholdet havde ellers chancerne, 16 afslutninger blev man noteret for, men ind ville bolden ikke.

- Det er sindssygt, at det er i sådan en kamp, at vores målstime blev stoppet. Der var så meget plads, og det er faktisk første gang mod Esbjerg, at jeg har oplevet, der har været så meget plads, siger træner Kasper Hjulmand.

- Vi skabte okay store chancer, men vi kunne have skabt mange flere med kølighed og skarphed på den sidste indspilsbold. Det handler om manglende kvalitet, og det skal vi blive ved med at arbejde med, for det er ikke første gang, vi oplever det.

Selvom FC Nordsjælland havde 16 afslutninger, formåede holdet kun fire gange at ramme inden for målrammen. To af disse afslutninger kom i overtiden, hvor Esbjerg-keeper Martin Dubravka tog godt fra.

To fantomredninger

- Dubravka har to fantomredninger til allersidst, men ellers blev det for hektisk for os. Vi fik ikke gjort chancerne store nok, men spilovertaget havde vi, så vi er slet ikke tilfredse med ikke at få noget med.

- Det er helt håbløst, at vi ikke fik scoret, siger Hjulmand.

Nederlaget betyder, at FC Nordsjælland nu er tre point efter netop Esbjerg, der indtager den vigtige femteplads, som giver adgang til Europa League-kvalifikationen.

- Det var en vigtig kamp i slaget om den femteplads, som vi alle gerne vil have fingre i. Så derfor irriterer det selvfølgelig yderligere, at vi ikke formåede at udnytte de mange muligheder, vi havde, siger træneren.

FC Nordsjælland skal i ilden igen allerede torsdag, hvor man gæster OB.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen