Rodgers frygter ikke gummiben: Vi spiller uden frygt

Liverpools manager, Brendan Rodgers, går ind til sæsonens afgørende kampe med ro i sindet.

Artiklens øverste billede
Liverpools manager, Brendan Rodgers.

Med søndagens 3-2-sejr over Manchester City begynder det så småt at lugte af det første Liverpool-mesterskab i 24 år.

Vinder klubben de resterende fire Premier League-kampe, så er triumfen i hus. Og manager Brendan Rodgers frygter ikke, at holdet bliver ramt af gummiben forud for den første "finalekamp" søndag mod Norwich.

- Vi skal ikke ændre på noget. Vi spiller uden frygt. Og det er lige meget, hvem vi møder - selv en stor modstander som Manchester City eller Norwich næste gang, siger Rodgers til Liverpools hjemmeside.

- Vi spiller uden frygt, og vi forlanger at dominere bolden og arbejde hårdt. Vi tænker ikke for langt frem. Det er beskeden, og det har det altid været. Der er masser af point at spille om endnu.

- Forhåbentligt bliver 10 til 11, siger Rodgers og hentyder til, at Liverpool med søndagens gevinst kom op på 10 sejre i træk.

Karantæne til Henderson

Liverpool må søndag muligvis undvære angriberen Daniel Sturridge, der gik skadet fra banen i kampen mod Manchester City. Derudover er midtbaneslideren Jordan Henderson i karantæne, efter at han sidst i opgøret blev præsenteret for et rødt kort.

- Det er det eneste negative ved kampen. Alle ved, at Jordan Henderson er en af de mest ærlige spillere. Han er en vidunderlig ung mand, der bare havde en sen tackling i kampen. Sikkert på grund af træthed, siger Rodgers.

- Han rammer faktisk bolden med sin sål. Måske ramte han også Pablo Zabaleta, men jeg synes, det var lidt hårdt. Det er ærgerligt, for han har været fantastisk for os.

Liverpool møder Norwich, Chelsea, Crystal Palace og Newcastle i sæsonens sidste fire kampe.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen