Jakob Poulsen: Det er ydmygende for os

FC Midtjyllands midtbaneprofil Jakob Poulsen føler sig ydmyget efter det tredje hjemmebanenederlag på stribe.

Artiklens øverste billede

Jakob Poulsen spillede hele kampen, da FC Midtjylland tabte 0-2 på hjemmebane til OB lørdag aften.

Jakob Poulsen og resten af FCM-mandskabet har dermed tabt tre hjemmekampe i streg, og det er noget, der irriterer den stærke midtbanespiller.

- Det er måske ikke krise, men det er meget, meget skuffende og ydmygende for os spillere.

- Det må ikke ske, at vi taber tre hjemmekampe på stribe, siger Jakob Poulsen, der samtidig kommer med sin vurdering af den nedadgående formkurve:

- Vi styrer jo ofte kampene, men vi er for uskarpe og dårlige på slutproduktet. Det gjorde sig også gældende i dag, synes jeg.

- Lige nu er det ikke godt nok, det vi leverer på den sidste tredjedel af banen. Vi spiller ikke chancerne store nok.

Nederlaget til OB lå ellers ikke i luften langt inde i første halvleg, hvor midtjyderne kontrollerede opgøret. Jakob Poulsen ærgrer sig over, at FCM ikke fik lukket kampen allerede i første halvleg.

- Jeg er skuffet og irriteret. Første halvleg var rigtig flot, og vi manglede jo bare at score. Vi kontrollerede første halvleg fuldstændig.

- De scorede et rigtigt flot mål til 1-0, det må vi bare konstatere, men det lå til, at vi skulle vinde den her, mener han.

I næste runde skal FC Midtjylland et smut til Aarhus for at møde AGF, og Jakob Poulsen har en klar mission frem mod den kamp.

- Nu har vi modgang, så nu skal vi vise, hvad vi er lavet af. Vi lægger os ikke ned - det ville være pinligt, siger Jakob Poulsen.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen