Søndergaard om bundgyser: Det er alvor nu

Det er med kniven for struben, når Sønderjyske spiller bundgyser mod FC Vestsjælland i Superligaen fredag.

Artiklens øverste billede
Sønderjydernes træner, Lars Søndergaard.

Sønderjyske kommer i en direkte duel om tre point for overlevelse, når holdet tager imod FC Vestsjælland i en sand bundgyser fredag aften.

Sønderjydernes træner, Lars Søndergaard, påpeger, at holdet den seneste måned har haft nogle hårde opgør mod topholdene fra FC Midtjylland, AaB og FC København,

Men med otte spillerunder tilbage ved Søndergaard, at det er nu, der skal handles.

- Det er alvor nu. Der er otte kampe tilbage, og vi skal til at nærme os de andre bundhold. Der kommer nok nogle andre kampe, hvor vi ikke får tre point, og det skal der være råd til, men vi tror fuldt ud på, at vi kan overleve.

- Det er selvfølgelig en meget vigtig kamp. Det vil vi ikke lægge skjul på. Vi ved, at det bliver en meget svær kamp at få tre point i, men vi vil gøre alt for at få dem, siger Lars Søndergaard.

Tæt på isolation

Sønderjyske ligger sidst i tabellen med 24 point og har fire point op til FC Vestsjælland på 10.-pladsen. Taber sønderjyderne, er klubben så godt som isoleret i bunden af Superligaen.

Sønderjyske kan dog trøste sig ved, at truppen tog en sejr på 4-0 med hjem fra Slagelse, sidste gang holdet mødte FC Vestsjælland, men det lægger Lars Søndergaard ikke så meget i.

- Det er et stykke tid siden, og alle kampe i den her liga er tætte. I den seneste kamp mod dem scorede vi to hurtige mål i anden halvleg, så det kom til at se sikkert ud, men det var det ikke.

- Vi havde marginalerne med os, og dels havde Marin Skender nogle gode redninger på nogle gode tidspunkter. Det bliver en tæt kamp fredag aften, siger han.

Målet er overlevelse

FC Vestsjællands træner, Ove Pedersen, sidestiller bundkampen med holdets øvrige kampe for resten af sæsonen.

Det altoverskyggende mål er overlevelse, og det er underordnet, hvilke kampe klubben får point i, mener han.

- For mig er et ethvert point, som vi hiver hjem, et skridt mod redningen.

- Med en sejr over Sønderjyske er det jo ikke sådan, at vi er i mål. Det er bare et skridt mod de point, der skal til for at overleve i Superligaen, siger Ove Pedersen.

Kampen fløjtes i gang i Haderslev fredag klokken 18.30.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen