Viborg venter med forlængelser med profiler

Viborg har syv kontraktudløb til sommer, og umiddelbart haster det nok mest med profilerne Michal Peskovic og Wilton Figueiredo, men både spillerne og Viborg vil afvente udfaldet i Superligaen.

Artiklens øverste billede
Michal Peskovic - med ryggen til - er en af de Viborg-spillere, der har kontraktudløb.

Michal Peskovic har været en god sidste skanse hele sæsonen, og Wilton Figueiredo er blomstret op under Auri Skarbalius. Viborgs to udenlandske stjerner er to af syv spillere, der har kontraktudløb til sommer, men ledelsen lader sig ikke stresse.

Deres skæbne i Superligaen skal afgøres, før der er afklaring på økonomien forud for næste sæson, og derfor må de syv spillere med kontraktudløb afvente situationen.

- Vi er i dialog med de spillere, der har kontraktudløb, og vi snakker løbende med deres agenter. Men vi har nogle sportslige og økonomiske ting, der skal afklares, før vi vil gøre noget. Vi må afvente situationen, og det er spillerne også klar over og indstillede på, og vi er derfor heller ikke gået nærmere ind i dialogen med de spillere, du nævner, siger Viborg-direktør Morten Jensen til tipsbladet.dk.

Vil kun spille i toppen

Michal Peskovic har slået fast, at han kun bliver i Viborg, hvis klubben bliver oppe.

Det samme gør sig formentlig gældende for Wilton Figueiredo.

De øvrige fem med udløb er Nicholas Gotfredsen, Andreas Hagen, Jeff Mensah, Fredrik Stoor og den til Hobro udlejede Sebastian Andersen.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen