»Vi skylder en sejr hjemme«

Kasper Povlsen kan godt forstå, at AGF’s fans er skuffede over mange nederlag.

Artiklens øverste billede
Kasper Povlsen vil helst spille på AGF’s midtbane, men han spiller der, hvor træneren ønsker det. Foto: Ernst van Norde/Polfoto

Der er kampe, som Kasper Povlsen hellere vil vinde frem for andre.

Dagens opgør mod Randers FC er en af den slags for AGF’eren, der stammer fra Dronningborg.

Randers FC skuffede i et klart nederlag til FC Midtjylland i seneste runde, mens AGF rejste til Farum og vendte tilbage med ingenting efter 0-1. Eller hvad?

»Jeg synes, at vi er kommet tilbage på sporet. Præstationen i Nordsjælland var god, og træningerne ser rigtig godt ud. Vi er på rette spor. Men det tager tid,« siger Kasper Povlsen.

Den løbestærke spiller er normalt udset til at spille på midtbanen. I Farum blev han placeret som højre back, da Alexander Juel Andersen var skadet.

I aften kan Kasper Povlsen få samme rolle, da Alexander Juel Andersen kun har været på træningsbanen en gang – fredag formiddag – efter sit uheld mod Esbjerg.

I Farum forsvarede AGF sig udmærket, indtil et kvarter før tid, da Nicolai Stokholm afgjorde kampen.

»Vi havde optræk til mange chancer. Men vi forsvarede os fint, det er jeg tilfreds med. Vi skal blive bedre, når vi selv har bolden, og det arbejder vi hårdt på. Det hele kommer ikke på en gang. Det vigtigste er, at vi bliver bedre fra dag til dag,« mener Kasper Povlsen, som helst vil hjælpe sit hold som midtbanespiller.

»Trænerne bruger mig der, hvor de synes, jeg er bedst. Jeg gør bare mit bedste. Men jeg vil helst spille på midtbanen, men hvis de vil bruge mig som back, så gør jeg det. Jeg synes, at det gik o.k. i Farum. Foran mig arbejdede David Devdariani virkelig hårdt. Det gjorde det nemmere for mig.«

Sejr er længe siden

Ikke siden efteråret har AGF diverteret sine tilskuere med en sejr, og det har skabt en stigende utilfredshed på hjemmebanen.

»Jeg kan godt forstå, at fansene er utilfredse, når vi har spillet dårligt. Vi skylder dem en sejr. Vi gør det, vi kan. Men nogle gange møder vi bedre hold, som AaB og Esbjerg. Jeg kan godt forstå, hvis der er nogle, der siger, at de ikke orker at se os på hjemmebane. De skal bare vide, at vi gør alt, hvad vi kan for at vinde. Vi har fået mange nye øvelser på træningsbanen. For hver dag, vi træner, så går det bedre og bedre. Det skal nok blive godt. Jeg er sikker på, at vi kan konvertere det til resultater,« understreger Kasper Povlsen.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen