Endnu en Randers-spiller er tvivlsom til AGF

Alexander Fischer har pådraget sig en forstrækning i en mavemuskel og bliver næppe klar til Randers' kamp mod AGF på fredag.

Artiklens øverste billede
Stephan Petersen i kamp med Chris Sørensen og Alexander Fischer (med ryggen til). Fischer er tvivlsom til kampen mod AGF.

Randers FC har været hårdt ramt af skader i denne sæson, og nu melder endnu en spiller sig på klubbens lazaret. Der er tale om backen Alexander Fischer, der døjer problemer med i maveregionen, skriver Randers Amtsavis.

- Det er en forstrækning, måske en lille fibersprængning i en mavemuskel. Og selvom der er sket rigtig store fremskridt siden søndag, så føles det stadig ikke helt godt. Det er svært at forudse, hvordan kroppen vil reagere de næste par dage, så jeg ved heller ikke, om jeg bliver klar til at spille mod AGF på fredag eller ej. Det er stadig for tidligt at spå om, siger Alexander Fischer til Randers Amtsavis.

I forvejen har Randers FC Johnny Thomsen på skadeslisten, ligesom Ronnie Schwartz har døjet med problemer med kravebenet gennem hele foråret. Senest var islandske Elmar Bjarnason også ude med en skade, da Randers tabte til FC Midtjylland i søndags.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen