Bayern-spillere er enige: Uafgjort er ikke så dumt igen

Bayern München-spillerne lever fint med, at et klart overtag i kampen mod Manchester United kun gav ét point.

Artiklens øverste billede
Bayern München-spilleren Bastian Schweinsteiger blev tildelt to gule kort af dommeren Carlos Velasco Carballo i kampen mod Manchester United.

Ser man udelukkende på boldbesiddelsen, var det ikke helt efter bogen, at Bayern München kun skulle have uafgjort 1-1 på udebane mod Manchester United.

Det er Bayern-spillerne og træner Pep Guardiola imidlertid villige til at se stort på efter tirsdagens Champions League-opgør.

- Det er et okay resultat. Vi kom for at vinde, men når man har været bagud, kan man være tilfreds. Det er et godt udgangspunkt før returkampen, siger anfører Philipp Lahm ifølge dpa.

Tilfreds med udebanemål

Guardiola hæfter sig mest ved, at det lykkedes at score på Old Trafford.

- Jeg er godt tilfreds. Vi scorede et udebanemål, og det var meget vigtigt, siger han med henvisning til, at Bayern München dermed ikke behøver jagte et resultat fra første fløjt, når returkampen spilles i München om en uge.

Kun Thomas Müller stiller sig en smule kritisk over for det faktum, at Bayern måske burde have vundet med to-tre mål, hvis ikke United med en flot fighterindsats havde holdt gæsterne fra fadet.

- Selvfølgelig havde vi sat os for at få mere ud af det. Men vi fik ikke lavet noget mål i første halvleg, siger han.

Bayern München er forsvarende mester i turneringen og må fortsat regnes som favorit til at gå videre til semifinalen, selv om United altså bed godt fra sig i den første indbyrdes duel.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen