Real tørster efter revanche mod Dortmund

Real Madrid kan onsdag aften tage Champions League-hævn over et skades- og karantæneramt Dortmund-hold.

Artiklens øverste billede
Robert Lewandowski kan ikke være med i Madrid.

Real Madrid får onsdag aften mulighed for revanche, når kongeklubben hjemme på Santiago Bernabeu møder Borussia Dortmund i Champions Leagues kvartfinale.

Tyskerne blev nemlig Real Madrids bødler i sidste sæsons semifinale.

Walisiske Gareth Bale, der kom til den spanske hovedstadsklub i sommer, fortæller, at Real Madrid-spillerne alle er topmotiverede og indstillede på at revanchere sidste års skuffelse.

- Vi glæder os massivt til Dortmund-kampen. Det er sådanne store kampe, der er grunden til, at man spiller fodbold, siger Bale til Real Madrids tv-kanal.

- Vi er alle sammen fuldt ud fokuseret på onsdagens kamp, og forhåbentligt kan vi gøre det godt.

En vigtig weekend-sejr

Efter to liganederlag i træk rejste Real Madrid sig lørdag aften med en 5-0-sejr over Rayo Vallecano. Og den sejr var - ifølge Bale - vigtig forud for Champions League-opgøret.

- Jeg tror, at det var afgørende, at vi responderede så godt og kom tilbage på skinnerne.

Lewandowski har karantæne

Spanierne kan glæde sig over, at Dortmunds topscorer, Robert Lewandowski, der scorede alle tyskernes mål i sidste års samlede 4-3-sejr over Real Madrid, er udelukket fra det første opgør på grund af karantæne.

Derudover er Neven Subotic, Marcel Schmelzer, Jakub Blaszczykowski, Ilkay Gündogan og Sven Bender alle skadet.

- Det har fra starten af været en svær sæson. Vi har mødt ekstraordinære udfordringer og en uforudset skadeskrise, fortæller Dortmund-træner Jürgen Klopp til den spanske avis Marca.

- Jeg har i hvert fald ikke set noget lignende. Men på trods af det kan vi stadig nå at opfylde de mål, vi satte os, da sæsonen startede. Vi ligger nummer to i den tyske liga, vi er i semifinalen i pokalturneringen, og vi er i kvartfinalen i Champions League.

Kampen i Madrid fløjtes i gang onsdag klokken 20.45. Samtidig tager Paris Saint-Germain imod Chelsea i onsdagens anden kvartfinale.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen