Thomas Frank roser Brøndbys indstilling efter sejr

Brøndby hentede tre point med en 1-0 sejr i Viborg. Holdet viste god mentalitet, lyder det fra cheftræneren.

I kølvandet på et par pointmæssigt skuffende runder lykkedes det søndag Brøndby at finde melodien i opgøret mod Viborg.

Brøndby vandt kampen 1-0 og bytter plads med Esbjerg på fjerdepladsen.

Og cheftræner Thomas Frank er glad for holdets indstilling i kampen, som han mener kendetegner gode hold.

- Det var meget vigtigt at se, at holdet i dag kunne levere en bounceback-effekt. Forstået på den måde, at vi slog hårdt tilbage på de sidste par kampes dårlige præstationer. Vi ville vise, at vi er godt hold, og gode hold taber ikke to kampe i streg, fortæller han.

- Vi investerede i vores løb, i vores pres og i vores dueller. Og selv om vi også lavede en del fejl i dag, var der i sekvenser markant spillemæssig fremgang, siger Frank, der samtidig roser sit mandskab for at præstere på trods flere udskiftninger i startelleveren.

I den rigtige retning

De mange udskiftninger på grund af skader og karantæner havde givet plads til Ariel Nuñez i startopstillingen. Nuñez afgjorde kampen med sit mål efter 52. minutter.

- Han har trænet fint i ugen op til, og han tager hele tiden skridt i den rigtige retning. Og så lå det til, med vores mange skader, at vi skulle starte med en anden type i offensiven. Og bagefter må vi sige, at det var en god beslutning, siger Frank.

I følge Frank har Nuñez stærke offensive kvaliteter som god teknik, forståelse for spillet med dybdeløb, hvorfor Frank forudser flere gode præstationer fremadrettet.

Selv er målscoreren mere beskeden efter sit første superligamål.

- Jeg er rigtig glad for de tre point. Det er altid dejligt med en sejr, og jeg er glad for at score. Det har været svært at komme til et nyt land, men jeg er glad for min start i Brøndby. Og jeg vil arbejde hårdt og fortsætte med at kæmpe, fortæller Nuñez .

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen