OB's redningsmand: Troels Bech bad mig afgøre kampen

OB's Darko Bodul blev dobbelt målscorer mod Sønderjyske og rejste sig dermed efter en skuffende forårsstart.

Artiklens øverste billede
En glad Darko Bodul tiljubles af Rasmus Falk og Kasper Larsen efter at have reddet 2-2 til OB i overtiden.

Det var langt fra forventet, at Darko Bodul var manden, der skulle blive dobbelt målscorer og sikre OB et enkelt point mod Sønderjyske i fredagskampen.

Østrigeren har ikke levet op til forventningerne i forårssæsonen, og han har derfor på det seneste været plantet på bænken til fordel for Morten Skoubo og Mustafa Abdellaoue.

Men fredag tog han så sin chance. Han blev skiftet ind, da OB var bagud med 0-1 mod bundproppen fra Haderslev. Og med to sene scoringer var han hovedårsagen til, at kampen på Tre-For Park endte 2-2.

- Det var min kamp og min chance for at score, fordi vi spillede god fodbold. Jeg var virkelig glad for, at jeg fik chancen og scorede to mål, siger Darko Bodul, der inden sin indskiftning fik et par ord med på vejen fra Troels Bech.

- Inden jeg kom ind, sagde træneren til mig, at jeg skulle gå ind og afgøre det. Og det gjorde jeg, og jeg er virkelig glad på holdets vegne, siger OB-angriberen.

Skuffet

Darko Bodul startede inde i de første par kampe i forårssæsonen, men efter et par skuffende indsatser blev han bænket.

- Jeg har selvfølgelig været skuffet over at sidde ude, for jeg føler mig fit og godt tilpas. Jeg har bare ventet på muligheden, og nu kom jeg ind og tog min chance, siger Bodul.

Angrebskollegaen Morten Skoubo måtte udgå med en skade i første halvleg mod Sønderjyske, men selvom det ville være en oplagt mulighed for spilletid, håber Bodul ikke, at det er en skade til en holdkammerat, der skal sætte ham i start-11'eren.

- Det er kun godt, hvis alle angribere er friske. Vi skal bare stå bag hinanden og ikke være skuffede, hvis vi starter på bænken, for vi har høj kvalitet i angrebet, siger han.

Darko Bodul får måske muligheden fra start, når OB gæster Viborg i næste spillerunde i Superligaen.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen