Sønderjyske-træner: Vores point var ufortjent

Sønderjyske-træner Lars Søndergaard måtte se sit mandskab smide en føring få sekunder før tid mod OB.

Artiklens øverste billede
En glad Darko Bodul efter kampen og hans to scoringer. Sønderjyskes træner Lars Søndergaard er mere skuffet.

Sønderjyske kunne med en sejr over OB have spillet sig op på siden af nedrykningskonkurrenterne fra Viborg, Randers FC og FC Vestsjælland.

Haderslev-klubben glippede dog muligheden, selvom holdet i fredagens kamp var foran både 1-0 og 2-1.

Sønderjyderne førte endda kampen få sekunder før dommerens slutfløjt, men en scoring fra Darko Bodul betød, at slutresultat blev 2-2.

Heldige med et point

Men selvom Superligaens bundprop var kort tid fra alle tre point i Odense, erkendte Sønderjyskes cheftræner Lars Søndergaard, at det var mere end fortjent, at OB fik udlignet i slutminutterne.

- Selvom det ikke behager mig, så synes jeg faktisk, det var fortjent, OB udlignede. Realistisk set var vi heldige med at få et point med hjem, siger Sønderjyske-træneren, der endda mener, at det var ufortjent, at hans hold overhovedet fik point.

- Det var ufortjent, når man kigger på boldbesiddelse og chancer. Det var det. Men når vi førte så kort før tid, er vi selvfølgelig ikke lige så glade for det ene point, siger han.

Ubehagelig opgave venter

Sønderjyske har nu hentet fem point i løbet af de seneste tre kampe, hvor modstanderne har heddet FC København, AaB og OB.

Med en sejr over OB kunne Sønderjyske være kommet op på 26 point og dermed helt op på siden af konkurrenterne i tabellen.

- Vi må jo bare videre. Det, der irriterer mig, er, at vi kunne være kommet op på siden af de andre bundkonkurrenter, siger Sønderjyske-træneren.

I næste uge venter endnu en ubehagelig opgave for sønderjyderne, der skal op imod FC København igen. Denne gang på fremmed græs i Parken.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen