DBU inddrager to agentlicenser

Lasse Mortensen og Samuel Mensah har fået inddraget deres agentlicenser efter overtrædelse af DBU's reglement.

Fodboldagenterne Lasse Mortensen og Samuel Mensah har fået inddraget deres licenser efter overtrædelse af reglementet for spilleragenter hos Dansk Boldspil-Union (DBU).

Det oplyser DBU's jurist Jes Christian Fisker, der blandt andet er ansvarlig for spillerkontrakter og spilleragentområdet, til unionens hjemmeside.

- Vi har desværre været nødsaget til at inddrage licensen for Lasse Mortensen og Samuel Mensah, da de ikke har overholdt gældende regler.

- Samtidig har vi konstateret, at en række uautoriserede agenter opererer på markedet, og efter at have fået en del henvendelser føler vi, at det er nødvendigt igen at informere både spillere og klubber om reglerne på området, siger Jes Christian Fisker.

DBU advarer samtidig spillere og klubber mod at benytte uautoriserede personer, der opererer på spillermarkedet uden den påkrævede autorisation.

DBU har den seneste tid oplevet en stigning i henvendelser omkring spilleragenter og ikke mindst uautoriserede personers adfærd.

Flere af disse henvendelser handler desværre om påståede overtrædelser af gældende spilleragentregler og om uautoriserede personers kontakt til spillere og klubber, oplyser DBU.

Reglementet pålægger DBU at offentliggøre navnene på spilleragenter, der afslutter deres virksomhed, eller hvis licens annulleres eller på anden måde inddrages.

Det er på den baggrund, at DBU oplyser, at DBU's administration for nylig har inddraget licens for de tidligere spilleragenter Lasse Mortensen og Samuel Mensah.

DBU har sideløbende taget kontakt til både Spillerforeningen og Divisionsforeningen for at sikre, at foreningerne oplyser deres medlemmer om gældende spilleragentregler.

Det gør DBU blandt andet for, at både spillere og klubber ikke er i tvivl om, hvilke personer de kan lade sig repræsentere af, herunder hvilke grundlæggende regler der gælder på området.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.