Kent Nielsen: Vi tog et stort skridt mod Parken

AaB-lejren glæder sig over pokalsejren i Horsens på 3-1. Nu skal opgøret lukkes på hjemmebane, lyder det.

Artiklens øverste billede

AaB tog et vigtigt skridt mod finalen i DBU Pokalen, efter at nordjyderne trak sig sejrrigt ud af det første semifinaleopgør mod AC Horsens. Et opgør, som AaB'erne vandt 3-1 uden at spille prangende.

Anders Due gav aalborgenserne en drømmestart med sin scoring efter to minutter, og Lukas Spalvis cementerede sejren med to scoringer i anden halvleg.

"Et stort skridt"

Og selvom nordjyderne nu står med et rigtig godt udgangspunkt før returopgøret 9. april, vil cheftræner Kent Nielsen, ikke høre tale om, at finalepladsen er sikret endnu.

- Vi tog et stort skridt, men vi har stadigvæk et stort stykke arbejde, der skal gøres. Det bliver på hjemmebane, og der er jeg helt sikker på, at vi er klar til at levere det, som skal til, så vi kan komme i Parken.

- Selvom Horsens gjorde det svært for os med et stort løbepensum og enorm aggressivitet, viste vi alligevel klassen i nogle afgørende situationer.

- Vi vidste godt, at spillet ikke ville blive så pænt, så stor cadeau til holdet for at fighte sejren hjem, siger Kent Nielsen.

Spalvis blev matchvinder

En spiller, som blev afgørende for nordjyderne var den unge angriber Lukas Spalvis, der blev matchvinder og gav prøver på sin målnæse.

Spalvis kom først på et indlæg efter 65 minutter til 2-1, og han vippede elegant bolden ind til 3-1 10 minutter før tid.

- Det var en vigtig sejr for holdet. Vi spillede ikke godt, og vi havde store problemer med at bryde Horsens' spil. Forskellen var, at vi scorede tre mål, og de kun et enkelt, siger Spalvis og betoner aalborgensernes effektivitet, som nøglen til sejren.

Spalvis har fået chancen fra start i nordjydernes angreb på grund af Anders K. Jacobsens skade i opstarten, og med to mål mod Sønderjyske i Superligaen og to mål mod Horsens i pokalen glæder Spalvis sig til at score endnu flere mål i returopgøret.

- Jeg spillede ikke min bedste kamp, men jeg scorede på mine chancer, og det vil jeg også gøre i returopgøret, og så har vi gode muligheder for at komme i finalen, fortæller han.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen