Sherwood: Jeg har ingen respekt for Benficas træner

Tottenhams manager, Tim Sherwood, fortæller, at han har modtaget beklagende mails fra Benfica-fans.

Artiklens øverste billede
Tottenhams manager Tim Sherwood.

Da Benfica sidste torsdag scorede til 3-1 i Europa League-kampen mod Tottenham på White Hart Lane, fremviste Benfica-træner Jorge Jesus hånende tre fingre over for Tottenhams manager, Tim Sherwood, hvilket udløste tumult de to trænere imellem.

Torsdag aften spiller de to klubber returopgør på Estadio da Luz i Lissabon, og episoden sidder stadig i kroppen på Tim Sherwood.

- Jeg ved lige præcis, hvad hans intentioner var, og jeg ved, hvad jeg så. Jeg har ingen respekt for den mand (Jorge Jesus, red.), siger Sherwood ifølge The Guardian.

- Men jeg har respekt for klubben og for hans spillere. Det er en stor klub, og vi har fået masser af e-mails fra Benfica-fans, der undskylder deres træners opførsel. Når alt kommer til alt, så vil jeg trykke hans hånd, fordi Benfica er en gigant af en klub.

Benfica-træneren mener, at den korte afstand mellem bænkene på White Hart Lane har ansvaret for episoden, og han understreger, at uvenskabet hører fortiden til.

- Vi vil ikke flygte fra spørgsmålet. Det skete. Men det er normalt, når de to holds bænke er placeret så tæt på hinanden. En masse trænere i England har de samme problemer, og jeg disrespekterede ikke Tottenhams træner, siger Jorge Jesus.

- Det vigtige her er, at vi ikke har tænkt os at skabe flere problemer. Det er alt sammen vand under broen.

På trods af en flot frisparksscoring af danske Christian Eriksen tabte Tottenham det første opgør med 1-3, og der venter således Premier League-klubben en yderst svær opgave i returopgøret.

Opgøret fløjtes i gang torsdag klokken 19.00.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen