Liverpool-anfører: Forlæng med Rodgers nu

Liverpools anfører Steven Gerrard ønsker, at klubben skal forlænge med manager Brendan Rodgers.

Artiklens øverste billede
Liverpools manager Brendan Rodgers.

Liverpools anfører Steven Gerrard mener ikke, at klubben bør tøve med at forlænge aftalen med manager Brendan Rodgers, der i denne sæson har gjort klubben til mesterskabsbejler.

Rodgers' kontrakt gælder frem til næste sommer, og selv om kontrakten indeholder en option på yderligere et år, mener Gerrard, at klubbens amerikanske ejergruppe Fenway Sports Group bør tilbyde den 41-årige nordirer en kontraktforlængelse.

- Brendan har været en åbenbaring. Fra uge til uge gør han os bedre og bedre, og han er et friskt pust til denne fodboldklub. Jeg er sikker på, at resten af spillerne vil sige det samme, siger Steven Gerrard til avisen Liverpool Echo.

Han mener, at der skal handles nu.

- Jeg er særdeles glad for, at han er her, og jeg håber bare, at der sker noget i Boston (Fenway Sports Groups hovedkvarter, red) nu, fordi de skal have ham til at skrive under så hurtigt som muligt.

- Når spillere er i samme situation med et år tilbage af kontrakten, og man desperat ønsker at beholde dem, så reagerer klubben hurtigt ved at få det ordnet. Jeg mener, at han fortjener en meget lang kontrakt, fordi han er perfekt for klubben, siger Gerrard.

Brendan Rodgers kom til Liverpool i sommeren 2012, da klubben netop havde sluttet på ottendepladsen i Premier League.

Aktuelt ligger Liverpool nummer to i Premier League fire point efter topholdet Chelsea, der har spillet en kamp mere.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen