United-manager: Jobbet er hårdere end forventet

David Moyes vidste, at jobbet som Manchester United-manager ville blive hårdt, men ikke så hårdt.

Artiklens øverste billede
Den igangværende Champions League er Uniteds sidste mulighed for succes i denne sæson, men også her er udgangspunktet svært.

Manchester Uniteds manager, David Moyes, har haft det svært i jobbet, siden han i sommer overtog det efter legenden Sir Alex Ferguson.

Modgangen er nærmest kun blevet værre og værre, og søndag ramte holdet et nyt lavpunkt med 0-3-ydmygelsen til ærkerivalen Liverpool på hjemmebanen, Old Trafford.

Det resultat lægger endnu mere pres på manageren, der indrømmer, at jobbet er hårdere, end han havde ventet.

- Jobbet ville blive hårdt uanset hvad. Er det hårdere, end jeg havde forventet? Ja, det vil jeg sige, at det er, siger Moyes ifølge AFP.

Han har dog stadig tiltro til, at tingene vil vende til det positive, hvis holdet kan forbedre sig på en række parametre.

- Vi skal spille bedre og gøre os selv sværere at slå, sværere at spille mod, og vi er også nødt til at skabe og udnytte flere chancer, opremser Moyes.

Holdet ligger nummer syv i Premier League uden realistisk mulighed for at nå en Champions League-placering. Desuden er holdet ude af den engelske pokalturnering FA Cuppen.

Den igangværende Champions League er Uniteds sidste mulighed for succes i denne sæson, men også her er udgangspunktet svært.

I den første 1/8-finale på udebane mod Olympiakos tabte United 0-2. Onsdag skal holdet forsøge at vende det til samlet sejr på Old Trafford.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen