Ikke Jakob Poulsens største dag

Men en nøglespiller er han ikke desto mindre, siger Riddersholm efter 0-1 mod AaB i topkamp.

Artiklens øverste billede
Kasper Risgård, AaB, vandt duellen på midtbanen mod FCM's Jakob Poulsen. Risgård blev matchvinder.

Tre kampe for FC Midtjylland, et drømmemål i Parken mod FC København, og Jakob Poulsen var tilbage på landsholdet.

Det hele blev lidt mere hverdagsagtigt for Jakob Poulsen i den fjerde - 0-1-nederlaget i topkampen mod AaB, hvor energimanden på midtbanen ikke fik sat samme aftryk og i øvrigt begik for mange fejl.

"Det er en god analyse," sagde Jakob Poulsen med lige dele ironi og selvironi.

Ramte ikke topniveauet

"Det blev en kamp med mange dueller og høj intensitet, og så er det sværere at komme til at sætte et aftryk. Men hvis man ser på kampen som helhed, og jeg prøver at være så objektiv som muligt, mener jeg, at uafgjort havde været et rimeligt resultat. Der var høj intensitet, men få chancer," konstaterede Jakob Poulsen.

FCM-træner Glen Riddersholm lagde heller ikke skjul på, at Jakob Poulsen har spillet bedre kampe, men "kritikken" lagde i realiteten fundamentet for en anerkendelse af den betydning, som Jakob Poulsen allerede har fået.

"Jakob ramte ikke sit topniveau i dag, men alligevel er han utroligt vigtig for os. Den ro han bibringer, og hans måde at dirigere holdet er allerede af meget stor betydning for os. Han er en af de spillere, som jeg meget nødigt ville undvære," sagde Glen Riddersholm. 

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen