Poulsen klar til anførerpost fra bænken

Christian Poulsen er klar til at lede det danske landshold mod Island, selvom han skulle starte på bænken.

Artiklens øverste billede

Christian Poulsen er som anfører for det danske landshold klar til at lede holdet - også selvom det skal foregå fra bænken.

- Det kan jeg sagtens tackle. Jeg har været i det her game så lang tid, at jeg ved, det går op og ned, siger Christian Poulsen.

Meget tyder imidlertid på, at anføreren ikke vil kunne findes blandt de startende elleve i EM-kvalifikationskampen mod Island den 4. juni.

Et minuts spilletid

Siden Christian Poulsen for to måneder siden tilbragte hele venskabskampen mod Slovakiet på bænken, er det nemlig ikke blevet til ét eneste minut i den røde Liverpool-trøje.

Alligevel fandt landstræner Morten Olsen endnu engang plads til sin anfører i truppen, og den chance vil Poulsen nu forsøge at gribe.

- Du bliver kun udtaget til landsholdet, hvis du viser, at du er blandt de et par og 20 bedste spillere i Danmark, og det håber jeg også, jeg kan bevise til træning, siger Poulsen.

Uholdbart

Christian Poulsen mener i første omgang ikke, det bliver noget problem at udføre rollen som leder, selvom han ikke spiller.

- Det vil ikke være noget problem for mig at være anfører, selvom jeg sidder på bænken. Jeg vil stadig støtte op omkring holdet med den erfaring, jeg har.

- Men det er Morten, der vurderer det. Jeg håber selvfølgelig, at min situation har ændret sig efter sommerferien. For det er uholdbart ikke at spille så lang tid, erkender han.

Christian Poulsen er på kontrakt i Liverpool i yderligere to år, og han vil gøre alt for at ændre sin situation, så han kommer til at spille noget mere.

- Og nu har jeg chancen her for at bevise, at selvom jeg ikke har spillet, så har jeg nogle kvaliteter, der kan bruges på landsholdet - og forhåbentlig også mod Island, fastslår anføreren.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen