Simon Kjær glad for konkurrence

Konkurrenten Andreas Bjelland får ros af Simon Kjær.

Artiklens øverste billede
Andreas Bjelland scorer til 2-0 for Danmark. Foto: Gregers Tycho

Højre side af det danske centerforsvar er et af de få ubesvarede spørgsmål, som Morten Olsen stadig skal give Danmark svar på. I den sidste testkamp før EM fik Simon Kjær første halvleg mod Australien, mens Andreas Bjelland spillede anden halvleg. Men Simon Kjær er blot glad for, at forårets superligaprofil, Andreas Bjelland, er med til at øge konkurrencen.

”Konkurrencen er fantastisk. Det holder en skarp og ved ilden hele tiden. det gør, at man er 100 procent klar til træning hver eneste gang og måske ikke lige læner sig tilbage og slapper. Det kan jeg kun se som en fordel,” sagde Simon Kjær til spn.dk efter kampen.

Tilfreds med egen indsats

Simon Kjær var valgt til startopstillingen og var med til at holde australierne fra de helt store chancer i kampens første 45 minutter.

”Jeg er tilfreds med min indsats. Vi holder nullet, og jeg synes egentlig, at vi holder dem fra de helt store chancer, så jeg må sige, at jeg fint tilfreds,” sagde Simon Kjær.

Olsen afgør skæbnen

Om en uge ved Simon Kjær, om han går et travlt EM i møde, eller han kan se frem til at bruge mest tid på bænken. Men det er ikke noget han spekulerer over et par dage inden afrejse.

”Der har været meget skriverier om konkurrencen, men Bjelland og jeg griner af det. I sidste ende er der kun én, der træffer valget. Jeg er sikker på, at Bjelland gør sit, og jeg gør mit, og så ser vi på det,” sagde Simon Kjær.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen