Lazio-anfører anholdt i sag om aftalt spil

Italiensk politi forsøger at oprulle en stor sag om aftalt spil.

Artiklens øverste billede
Lazios anfører Stefano Mauri er en af de anholdte. Arkivfoto: Gregorio Borgia/AP

De nationale fodboldligaer er færdigspillede i Europa, men alligevel stiger dramatikken i italiensk fodbold kort før EM-slutrunden begynder.

Italiensk politi prøver at komme aftalt spil til livs og er igang med at oprulle en større skandale om aftalt spil i støvlelandet. Det skriver BBC.

Storspiller anholdt

Stefano Mauri er anfører for Rom-klubben Lazio, der blev nummer fire i Serie A, og er blandt de mest prominente navne, der er kædet sammen med spilskandalen.

De involverede er mistænkt for at have modtaget penge for at påvirke et kampresultat. Pengene skal angiveligt være kommet fra et spillesyndikater, som menes at have hjemme i Thailand.

Succes-træner indblandet

Antonio Conte har i denne sæson fået ros fra utallige fodboldeksperter for at føre sin klub, Juventus, til et imponerende italiensk mesterskab. Men træneren bliver nu også hvirvlet ind i skandalen, fordi han har fået ransaget sit hjem.

Det er sket mere end 30 steder i Italien, blandt andet i den italienske landsholdslejr, hvor man i øjeblikket er i gang med at forberede sig på den forestående EM-sluturnde.

Her har landsholdsspiller Dominico Criscito haft besøg af politiet.

Lange karantæner kan vente

Flere spillere er tidligere blevet dømt for at have været med til at "fixe" kampe. Blandt andre Cristiano Doni, der har fået 3,5 års karantæne, mens hans klub, Atalanta, blev fratrukket seks point.

Også den tidligere Lazio-angriber Guiseppe Signori har fået en lang karantæne - på fem år.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen