Del Bosque udtager to spanske CL-vindere

Fernando Torres og Juan Mata er blevet indkaldt til den spanske landsholdslejr.

Knap har Fernando Torres og Juan Mata fået Champions League-triumfen med Chelsea en smule på afstand, før de skal begynde at fokusere på næste opgave.

De er nemlig begge mandag blevet udtaget til den spanske EM-trup og har fået besked på at stille i træningslejren i den schweiziske by St. Gallen på fredag.

Rette op på skidt sæson

Helt sikre på at komme med til EM kan de dog ikke være, idet landstræner Vicente del Bosque først udtager sin endelige trup, efter at Barcelona og Athletic Bilbao har spillet spansk pokalfinale fredag aften.

For Torres vil EM være en kærkommen lejlighed til at rette op på en sæson i Chelsea, hvor han kun har været en bleg skygge af den angriber, der lavede mål på stribe for Liverpool for få sæsoner siden.

Overvejer farvel

Torres åbner i et interview med den spanske sportsavis AS da også op for, at han overvejer et klubskifte for at få den gamle form tilbage.

- Jeg vil vide, hvad der sker, og hvilken rolle, jeg skal have. Og så må jeg overveje, om det kan betale sig at blive, siger spanieren.

Han fortæller ved samme lejlighed, at han har oplevet nogle af karrierens værste øjeblikke i Chelsea i denne sæson. Blandt dem er blandt andet skuffelsen over at være vraget til startopstillingen i Champions League-finalen mod Bayern München.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen