Lindegaard udtaget til EM-truppen

Morten Olsen har udtaget Anders Lindegaard til EM-truppen, som nu tæller 21 spillere.

Artiklens øverste billede

Målmand Anders Lindegaard skulle lige ses an af landstræner Morten Olsen.

Tre dage til landsholdstræning i Helsingør var nok til at overbevise Morten Olsen, som lørdag officielt indlemmede Manchester United-keeperen i truppen, der skal dyste ved fodbold-EM i næste måned.

- Vi har aldrig været i tvivl om Anders' kvaliteter, det har alene været et spørgsmål om, hvor langt han var i forhold til den langvarige skadespause, han har været igennem i foråret.

Tredjekeeper

- Og efter de tre træninger er vi ikke i tvivl om, at vi med Anders får en helt skadesfri tredjekeeper med i truppen, siger Morten Olsen til Dansk Boldspil-Unions hjemmeside.

Anders Lindegaard fik den positive besked af landstræneren, mens han stadig var på træningsbanen sammen med førstemålmand Thomas Sørensen og målmandstræner Lars Høgh.

EM-truppen tæller nu 21 spillere, og der er dermed fortsat to åbne pladser.

Angriberen Nicklas Pedersen er stadig et varmt emne til en af de sidste to pladser, men Groningen-spilleren må vente lidt endnu. Han får lov at blive og træne med mandag og tirsdag.

Jannik Vestergaard fortsætter

Også Hoffenheim-forsvarsspilleren Jannik Vestergaard, der lige nu er udtaget til U/21-landsholdet, fortsætter til træningen i Helsingør i næste uge.

Morten Olsen har helt frem til slutningen af maj til at udtage sin EM-trup, men han vil formentlig allerede have styr på alle 23 spillere i begyndelsen af næste uge, når weekendens superligarunde er færdigspillet.

Ud over Lindegaard og Thomas Sørensen er også Evian-målmanden Stephan Andersen en del af truppen.

Lindegaard har ikke spillet en vigtig kamp siden januar, hvor han blev skadet. Det er kun blevet til et par reserveholdskampe for United, så Morten Olsen skulle lige vurdere, om han var helt klar til slutrunden i Polen og Ukraine.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen