Bænkevarmer på mål for årets hold

Spillerforeningen har offentliggjort årets fodboldhold, hvor Thomas Sørensen er bænket.

Artiklens øverste billede

Bænkevarmeren Anders Lindegaard og kriseramte Brøndby spiller hovedroller på årets danske fodboldhold.

Spillerforeningen offentliggjorde søndag årets fodboldhold 2011, der er kåret af spillere i den hjemlige turnering og danske udlandsprofessionelle.

Sørensen bænket

Anders Lindegaard indtager målmandsposten, selvom Manchester United-keeperen langt fra har været førstevalg i sin engelske klub, hvor spanieren David De Gea har stået de fleste kampe.

Den 27-årige danske målmand har også været andetvalg på landsholdet, hvor Thomas Sørensen hidtil har været træner Morten Olsens førstevalg, men de danske kolleger har alligevel valgt den tidligere Aalesund-målmand som Danmarks bedste.

I forsvaret er Daniel Agger et naturligt valg, efter han tilsyneladende er blevet sine mange skader kvit, og Liverpool-spilleren har i midterforsvaret selskab af FC Nordsjælland-kometen Andreas Bjelland.

På backpladserne står Lars Jacobsen og den unge Ajax Amsterdam-spiller Nicolai Boilesen.

Brøndby-dominans

En flot indsats på landsholdet har sikret Niki Zimling en plads på midtbanen sammen med William Kvist og Christian Eriksen.

Lidt komisk kan det se ud, at Brøndby sidder tungt på angrebet på årets hold. Brøndby har en negativ målscore i Superligaen på 19-22, men både Michael Krohn-Dehli og Dennis Rommedahl har gjort det flot på landsholdet med scoringer og oplæg.

Helt på toppen huserer Nicklas Bendtner.

Michael Krohn-Dehli blev kåret til årets spiller i Brøndby lørdag aften.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen