Drogba dropper Chelsea: Går efter pengene

Angriber Didier Drogba går efter de store penge og har sagt nej til en etårig forlængelse med Chelsea.

Artiklens øverste billede

Det engelske storhold Chelsea er i krise for tiden, og nu synes en af klubbens helt store profiler på vej væk.

Didier Drogba har sagt nej tak til at forlænge sin kontrakt med klubben, der har tilbudt Drogba 12 måneder mere i London.

- Didier har fået et tilbud på en etårig forlængelse med Chelsea. Det passer os ikke. Vi ved, hvad vi vil, hvor vi vil hen og hvilke tilbud, vi har fået, siger Drogbas agent Thierno Seydi ifølge avisen The Sun.

Penge på spil

Agenten holder ikke igen og fortæller åbent, at det alene handler om at tjene så mange penge som muligt for den 33-årige angriber.

- Didier har ikke mere at bevise som fodboldspiller. Han rejser derhen, hvor han får flest penge. Det kunne være USA, Rusland eller et sted i Asien, siger agenten.

- Når du er godt inde i 30'erne, er du nødt til at rejse til en klub, hvor du har sikkerhed for, at du kan betale dine regninger.

Skuffende femteplads

Trods en imponerende spillertrup udebliver de store resultater, og Chelsea indtager lige nu en skuffende femteplads i Premier League efter hold som Newcastle og Tottenham.

Også i Champions League skranter London-klubben, der skal ud i en skæbnekamp i sidste runde hjemme mod spanske Valencia. Et nederlag i den kamp - og Chelsea er ude af årets Champions League.

Chelsea møder tirsdag aften på hjemmebane Liverpool i den engelske Carling Cup.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen