HB Køge: Heldigvis undgik vi FCK

Sportsdirektør Per Rud hos Superligaens bundprop, HB Køge, er lykkelig for at undgå FCK i pokalsemifinalen.

Artiklens øverste billede

HB Køge, som i denne sæson har fået mange tæsk i Superligaen, er meget tilfreds med udfaldet af fredagens lodtrækning til semifinalerne i pokalturneringen.

Her møder HB Køge ligakonkurrenterne fra AC Hosens, og dermed undgik sydsjællænderne skrækmodstanderen FC København, som får fornøjelsen af Sønderjyske.

- Sportsligt ville vi selvfølgelig helst være fri for at møde FC København, som må siges at være dansk fodbolds store triumfator. Så dem er vi glade for ikke at møde.

- Når det så er sagt, så ville vi over to kampe nok have lettere ved at slå Sønderjyske end AC Horsens, siger HB Køges sportsdirektør, Per Rud.

Horsens favorit

Han kalder AC Horsens for favorit.

- Med den sæson, AC Horsens har spillet hidtil, er de selvfølgelig favoritter, men ikke mere, end at vi har en chance for at ryge i finalen, fortæller Per Rud.

En finaleplads kan være lig med Europa League i næste sæson, hvis FCK som ventet kommer i pokalfinalen og samtidig forsvarer holdets førsteplads i Superligaen sæsonen ud.

Køge i Europa League

Den tanke har strejfet Per Rud.

- Fodbold er jo drømmenes skueplads, og man skal være et skarn, hvis man ikke har tænkt den tanke.

- Men når man står over for en så stor sportslig udfordring som to semifinalekampe mod AC Horsens, skal man ikke ødelægge mulighederne ved at forfalde til eufori og drømme, men holde fokus på det, som det handler om, og det er de to kampe mod Horsens.

- Gør vi det, har vi absolut en chance for at skabe det største resultat i denne unge klubs historie, siger han.

Semifinalerne spilles i april.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen